USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gençlerbirliği iç saha performansına güveniyor

Süper Lig'de Ankara'da sadece 1 kez yenilen Gençlerbirliği'nde sezon sonu hesapları, başkentte oynanacak iç saha maçlarına göre yapılıyor. - Anadolu Ajansı

Gençlerbirliği iç saha performansına güveniyor
17-03-2017 15:08
Google News

ANKARA - Musa Samur

Gençlerbirliği Teknik direktörü Ümit Özat'ın göreve başlamasının ardından Ankara 19 Mayıs Stadı'nda bu sezon hiç mağlup olmayan, sahasındaki tek yenilgisini ise 7. haftada Galatasaray'dan alan kırmızı-siyahlı ekibin, dış sahanın aksine başkentteki başarılı performansı dikkati çekiyor.

Başkent temsilcisi, başarılı Ankara istatistiğine, deplasman puanlarını da ekleyerek sezonu en iyi yerde bitirmek istiyor.

Cavcav: Sahamızda başarılı sonuçlar alıyoruz

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav, kırmızı-siyahlı ekibin sahasında iyi oynadığını belirterek, "Kritik bir duruma gireceğimizi düşünmüyorum." dedi.

Cavcav, AA muhabirine yaptığı açıklamada kulüp, takım ve teknik ekip olarak düşme tehlikesi yaşamayı akıllarına bile getirmediklerine vurgulayarak, "Ekibimiz gayet iyi durumda. Deplasman performansımız iyi değil ama sahamızda başarılı sonuçlar alıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray maçının artık geride kaldığını, iç saha performanslarını devam ettirerek deplasmandan da puanlar getirdiklerinde kırmızı-siyahlı takımın istenilen noktalara ulaşacağını aktaran Murat Cavcav, ekibine güvendiğini belirtti.

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ