USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

'Gençler kendilerini kullananlara hak ettiği ders verecek'

Başbakan Yıldırım, "Gençlerimiz kendilerini yıllardır terör maşası olarak kullananlara hak ettiği dersi 24 Haziran'da verecek." dedi.

'Gençler kendilerini kullananlara hak ettiği ders verecek'
05-06-2018 21:32
Google News

ANKARA

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisince Beşyol Meydanı'nda düzenlenen Van mitinginde yaptığı konuşmaya, milletin adamı Türkiye sevdalısı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını alandakilere ileterek başladı.

Van'a bir kez daha gönlünü açmaya geldiğini, gönlünden geçenleri paylaşacağını ifade eden Yıldırım, dillerinin samimiyet dili olduğunu belirtti.

Yıldırım, başkaları gibi hiçbir zaman bölücülük yapmadıklarını, ayrıştırıcı dil kullanmadıklarını vurgulayarak, "Vatandaşa hep dürüst olduk, doğruyu söyledik. Bunun içindir ki mahcup olmadık. Biz vatandaşımızla gönül diliyle konuşuruz. Biz doğuyu ayrı batıyı ayrı görenlerden, doğuda başka batıda başka konuşanlardan değiliz. Kürt kardeşlerimize burada söz verip Ankara'ya gidince sözünü unutanlardan olmadık. Ne yaptıysak kardeşliğimiz, milletimiz için yaptık." diye konuştu.

"Kandil'in emrindeyiz' dediler"

Eski Türkiye ile geleceğin Türkiye'si arasında çok büyük farkların olduğunu vurgulayan Yıldırım, şunları kaydetti:

"İşte 24 Haziran'da bu kazanımları daha da ileri götürmek için bir karar vereceğiz. Bu seçimde Vanlı kardeşlerim yeni bir destan yazacak. Gençlerimiz kendilerini yıllardır terör maşası olarak kullananlara hak ettiği dersi 24 Haziran'da verecek. El birliğiyle hiçbir bölücü terör örgütünün bu kazanımları bozmasına izin vermeyeceğiz. 'Türkiye partisi olacağım' diye HDP sizden destek istedi değil mi? Siz de inandınız, oy verdiniz. Sonra ne oldu? Kandil'in emrine girdiler. 'Kandil'in emrindeyiz.' dediler. Oyu Kürt kardeşimden alacaksın, ondan sonra Kandil'e selam duracaksın. Desteği Kürt kardeşimden alacaksın belediye kaynaklarını dağa göndereceksin. Silah olarak, mermi olarak Kürt kardeşimin üzerine yollayacaksın. Kürt kardeşimin desteği ile seçileceksin Kürt kardeşlerimizi isyana çağıracaksın. Çukur eylemleriyle 6-7 Ekim olaylarıyla masum insanların kanına gireceksin. Bölgene gelen öğretmenleri, işçileri, askerleri, mühendisleri hedef alacaksın. Onları alçakça katledeceksin..."

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ