USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Gençler için! Huawei GR5 Türkiye'de satışa sunuluyor!

Genç ve dinamik kullanıcılara özel olarak geliştirilen Huawei GR5 modeli Mart ayından itibaren Türkiye'de satışa sunulmaya hazır. 

Gençler için! Huawei GR5 Türkiye'de satışa sunuluyor!
09-03-2016 05:32
Google News

Genç ve dinamik kullanıcılara özel olarak geliştirilen Huawei GR5 modeli Türkiye'de satışa sunulmaya hazır. Cihaz güçlü pil kapasitesi, uygun fiyatı, geniş ekranı ve üstün parmak izi tanıma özellikleri ile öne çıkıyor.

Huawei GR5 güncel parmak izi tanıma teknolojisiyle farklı bir kullanıcı deneyimine imza atıyor. Huawei'nin akıllı telefon kullanıcılarının temel pratik kullanım ihtiyaçlarına göre geliştirdiği akıllı parmak izi sensörü ile hız ve güvenlik ön planda tutuluyor.
Yeni nesil parmak izi sensörü ekran açılış hızını yarım saniyeye kadar düşürürken 360 derecelik parmak izi tanıma yeteneğine sahip.
GR5 ile sadece altı adımda parmak izinizi tanıtmanız ve 5 parmak izini farklı işlevler için tanımlamanız mümkün.
Huawei GR5’in parmak izi sensörü ile gelen bildirimleri görüntüleme, istenmeyen bildirimleri hızlıca silme, çağrı cevaplama ve öz çekim kullanımı önemli ölçüde kolaylaşıyor.

Huawei GR5’in tasarım anlayışı sadelik, şık görünüm ve ergonomi temellerine dayanıyor. Alüminyum – magnezyum alaşımlı gövde yapısıyla son derece dayanıklı olan GR5, ergonomik yapısıyla günlük kullanım için oldukça konforlu bir alternatif.
Huawei GR5'in 3000mAh kapasiteli bir bataryası bulunuyor.
Cihazda bulunan 2 GB RAM, 16 GB genişletilebilirds dahili hafıza ve Qualcomm Snapdragon 616 işlemci ise cihazı orta segmentte rekabete açık bir konuma getiriyor.
5,5 inç boyutundaki 1920×1080 çözünürlüğe sahip Full HD ekranıyla tüm medya içeriklerini en gerçekçi haliyle görüntüleyen GR5 geniş ekran keyfini yüksek performansla yaşamanızı sağlıyor.

huawei gr8

13 MP’lik ana kamera sensörünün ve f/2.0 diyafram açıklığının yanı sıra, birçok farklı çekim moduna da sahip olan Huawei GR5'te markanın yeni nesil akıllı telefonlarında yer alan “Güzellik” ve “Yüz Tanıma” modları da yer alıyor. Grenleri otomatik olarak azaltan algoritması HD çözünürlüklü fotoğrafları çekmenizi sağlarken, 88 derecelik görüş açısına sahip ön kamerası ve panaromik öz çekim modu ile etrafınızdaki tüm güzellikleri tek kareye sığdırabileceksiniz. 
Hızlandırılmış ve yavaşlatılmış çekim modları GR5 kullanıcılarını kamera açısından memnun edecek diğer özellikler olarak ön plana çıkarken, öz çekimden vazgeçemeyenler içinse 5 MP ön kameranın yanında “Perfect Selfie” adlı hoş bir özellik de geliyor.

1299 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatına sahip olan Huawei GR5; altın, gri ve gümüş metalik renk seçenekleriyle Mart ayından itibaren raflarda olacak.

huawei gr8-4

Kaynak: scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ