USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Gaziantep’teki patlamalarda 1 polis yaralandı

Gaziantep’te canlı bomba eylemcisinin kendisini patlattığı hücre evi yakınlarında ikinci bir patlama sesi daha duyuldu. Operasyon sırasında art arda meydana gelen patlamalarda 1 polisin yaralandığı bildirildi.Gaziantep’te polis, akşam saatlerinde...

Gaziantep’teki patlamalarda 1 polis yaralandı
20-05-2016 00:46
Google News
Gaziantep’te canlı bomba eylemcisinin kendisini patlattığı hücre evi yakınlarında ikinci bir patlama sesi daha duyuldu. Operasyon sırasında art arda meydana gelen patlamalarda 1 polisin yaralandığı bildirildi.
Gaziantep’te polis, akşam saatlerinde Çağlayan Mahallesi’ndeki Berber Mustafa Sokak’ta bulunan bir hücre evine operasyon düzenlemiş, operasyon esnasında patlama sesi duyulurken, ardından polis ile bir grup arasında çatışma çıkmıştı. Operasyon sırasında hücre evinde canlı bomba eylemcisinin kendisini patlattığı ortaya çıkmıştı.
Çatışmanın sürdüğü bölgede ikinci bir patlama sesi daha duyulurken, patlamanın henüz neden kaynaklandığı belirlenemedi. Olayda ilk belirlemelere göre bir polisin de yaralandığı bildirildi. Bölgedeki çatışmanın sürdüğü öğrenildi.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ