USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Gayrimenkulün büyük buluşması ‘Re360’ 2’inci gününde hız kesmeden devam etti

Gayrimenkul sektörünün büyük buluşması ‘RE360', ikinci gününde mesleki toplum örgütleri, gayrimenkul sektöründe ulusal ve uluslararası liderlerin katıldığı oturumlara sahne oldu.

Gayrimenkulün büyük buluşması ‘Re360’ 2’inci gününde hız kesmeden devam etti
10-12-2020 19:26
Google News

Dördüncü yılında ilk kez online olarak gerçekleştirilen “Gayrimenkulün Büyük Buluşması RE360” ikinci gününde de hız kesmeden devam etti. Digital ortamda online olarak gerçekleştirilen buluşmada mesleki toplum örgütleri, gayrimenkul sektöründe ulusal ve uluslararası liderlerin katılımıyla oturumlar düzenlendi.

İlk gününde başarılı oturumlara ve sektör profesyonellerine ev sahipliği yapan konferansın ikinci gününde de pek çok sektör temsilcisi katılım sağladı. Katılımcı profilini ofis, tasarım ve mimar, hukuk, şehir plancısı, turizm yatırımcıları, konut ve rezidans, tesis yönetimi, gayrimenkul yatırım fonu, proje yönetim firmaları, ulaşım, spor, eğlence yatırımları, değerleme firmaları, bankalar, sigorta şirketleri, karma projeler, proptech firmaları, perakende, lojistik, araştırma firmaları ve sağlık yatırımları oluşturdu.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ