USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel haber-Şirket Haber

Garanti BBVA, Youtube kanalında sosyal girişimciliği ele alan bir seriye başladı

Yekta Kopan'ın sunuculuğunda gerçekleştirilen "Film Gibi Girişimler" adlı seride Türkiye'nin başarılı sosyal girişimcileri hem kendilerini hem de projelerini tanıtıyorlar

Garanti BBVA, Youtube kanalında sosyal girişimciliği ele alan bir seriye başladı
15-02-2021 13:57
Google News

Garanti BBVA, uzun yıllardır stratejik olarak önceliklendirdiği girişimcilik çalışmaları ile etki yaratmaya, sosyal medyadaki yeni projesi "Film Gibi Girişimler" ile devam ediyor. Yeni seri, Garanti BBVA YouTube kanalında yayınlanacak.

Garanti BBVA'dan yapılan açıklamaya göre, banka uzun yıllardır Türkiye'deki girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesi adına birçok programa imza attı.

Bu çerçevede banka, girişimcilere destek olmak amacıyla gerçekleştirdiği çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek Youtube kanalında sosyal girişimciliği ele alan yeni bir seriye başladı.

Hem girişimciler, hem ekosistem hem de topluma fayda sağlama hedefiyle yola çıkan seri, Garanti BBVA YouTube kanalında yayınlanacak.

Sosyal girişimciliğin ne olduğu ve bu girişimlerin yarattığı sosyal faydanın, konuk alınan girişimcilerle masaya yatırıldığı serinin sunuculuğunu Yekta Kopan üstlenirken, aynı zamanda girişimcilerin kendilerini ve projelerini tanıtma fırsatını buldukları programda, konuk isimler Garanti BBVA ile yollarının kesişme hikayesini de anlatıyorlar.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ