USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Garanti BBVA'dan “Garanti Portföy Temiz Enerji Karma Fonu“

"Temiz enerji alanına yatırım yapmayı önemseyen müşterilerimiz, bugünden geleceğe cazip getiri potansiyelinin olduğuna...

Garanti BBVA'dan “Garanti Portföy Temiz Enerji Karma Fonu“
20-01-2021 15:13
Google News

Garanti BBVA, temiz, yenilenebilir, alternatif enerji teknolojilerinde faaliyet gösteren yerli ve yabancı şirketlerin, sermaye piyasası araçlarına yatırım yapmasına imkan veren Garanti Portföy Temiz Enerji Karma Fonu'nu hizmete sundu.

Garanti BBVA açıklamasına göre, Temiz Enerji Fonu portföyünde hem yerli hem de yabancı varlık ve işlemlere yer veriyor.

Fonun temiz, yenilenebilir, alternatif enerji teknolojilerine katkı sağlayan ve alt sektörler olarak; gelişmiş malzemeler, yenilenebilir elektrik üretimi (güneş, rüzgar, jeotermal su gücü ve benzeri) enerji zekası (akıllı binalar, akıllı sayaçlar ve benzeri), enerji depolama ve dönüştürme (gelişmiş piller, elektrikli araçlar vb.) faaliyetlerinde bulunan şirketlerin sermaye piyasası araçlarına yatırım yapması planlanıyor.

Birikimlerini değerlendirirken dünyadaki ve Türkiye'deki trendleri takip ederek, bu gelişen alanlarda faaliyet gösteren yerli ve yabancı şirketlerin sermaye piyasası araçlarına portföyünde yer vermek isteyen tüm yatırımcılar bu fona alt limit olmaksızın kolaylıkla yatırım yapabiliyor.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ