USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Garanti BBVA, “CDP İklim Değişikliği Programı A Listesi“nde yer aldı

"CDP İklim Değişikliği Programı'na yaptığımız raporlama sonucunda global seviyede A listesinde yer aldık."

Garanti BBVA, “CDP İklim Değişikliği Programı A Listesi“nde yer aldı
08-12-2020 18:06
Google News

Garanti BBVA, sürdürülebilir kalkınma için hayata geçirdiği uygulamalar ve çalışmalar sayesinde, dünyanın en büyük raporlama platformlarından CDP'nin İklim Değişikliği Programı'nda global seviyede A listesine girmeye hak kazandı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Garanti BBVA, tüm dünyadan toplam 270 şirketin yer aldığı CDP Global A Listesi'nde çevresel risklerin açıklanması, farkındalığı ve yönetimiyle ilgili başarılı çalışmalarıyla yer aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Ebru Dildar Edin, Garanti BBVA olarak, sürdürülebilir kalkınma ve finans alanlarında 15 yıla yakın süredir çalıştıklarını belirterek, "Bu konuda en somut adımlarımız arasında yer alan banka kararlarını ve sürdürülebilir ürün ve hizmet anlayışımızı ise 2010'lu yıllardan bu yana her yıl daha da geliştirerek ilerletiyoruz.

Dünyanın en güçlü yeşil sivil toplum kuruluşu olarak tanınan, iklim değişikliğiyle mücadele ve doğal kaynakların korunması alanlarında faaliyet gösteren, CDP'nin Türkiye ofisi olan CDP Türkiye'nin de ana destekçiyiz.

Türkiye’de Sabancı Üniversitesi çatısı altında faaliyete başlayan CDP’nin çevre konusunda iş dünyasına yaptığı şeffaflık çağrısına ilk koşanlardan olduk." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ