USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

GAP Gazetesi, Basın İlan Kurumu’na fena taktı: Kripto FETÖ’cülerle dolu...

Daha önce de “Bu tekne daha çok su kaldırır” diyerek açıklamalarına yer verdiğimiz gazeteci Diken’in iddiaları bu sefer de yenir yutulur gibi değil. Ortaya atılmasının üzerinden 2 gün geçmesine rağmen ne devletin kurumundan ne de o kurum sorumlusu ilgililerden bir ses çıkmış değil.

GAP Gazetesi, Basın İlan Kurumu’na fena taktı: Kripto FETÖ’cülerle dolu...
07-06-2017 21:24
Google News

Gaziantep GAP Gazetesi, Basın İlan Kurumu’na yönelik iddialarını sosyal medya hesapları üzerinden sürdürüyor.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz hain darbe girişimi öncesinde de Basın İlan Kurumu’na (BİK) yönelik çeşitli iddiaları gündeme getiren Gaziantep GAP gazetesi, 15 Temmuz sonrasında bu iddialarına yenilerini eklemesine rağmen Basın İlan Kurumundan her hangi bir ses çıkmadı.

Gaziantep GAP Gazetesi ile şahsi Facebook ve Twitter hesapları üzerinden paylaşımlarda bulunan gazeteci Mustafa Diken, bir yandan Kurumdaki isimlere dikkat çekerken bir yandan da yapılan usülsüzlükleri dile getiriyor.

Gazetesinde de zaman zaman BİK hakkındaki iddiaları gündeme getiren Mustafa Diken, “Üst yönetimden tek bir kişinin alınmadığı kripto FETÖ’cülerle dolu bir kurum olan Basın İlan Kurumu’ndan son dakika haberleri….” diyerek bu sefer de Kurum Genel Müdürüne verdi veriştirdi.

Daha önce de “Bu tekne daha çok su kaldırır” diyerek açıklamalarına yer verdiğimiz gazeteci Diken’in iddiaları bu sefer de yenir yutulur gibi değil. Ortaya atılmasının üzerinden 2 gün geçmesine rağmen ne devletin kurumundan ne de o kurum sorumlusu ilgililerden bir ses çıkmış değil.

Gazeteci Diken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hem Gezi Kalkışması sırasında hem 15 Temmuz hain girişimi sırasında hakaret edenleri kurumda işe almak ve koruyup kollamakla itham ettiği BİK Genel Müdürü Yakup Karaca ve Yardımcısı Cem Elçin’i hedefe koyarak gerçekleştirdiği paylaşımlarında diğer isimleri de bir bir sıraladı.

İşte, herhangi bir yoruma meydan vermeyen her şeyi açık açık ortaya döken, dilinden döküldüğü gibi de kayda geçen, önce @yenigapgazetesi twitter hesabı üzerinden, sonra da kendi resimleri, arkadaşları diğer “paylaşımlar”ı da bulunan “Facebook" hesabı ve yayınladığı gazete ile adı adresi de belli birinin isimler vererek sıraladığı iddialar.

İşte, BİK’in kayda almadığı, iddialar…

ÜST YÖNETİMDEN TEK 1 KİŞİNİN DAHİ ALINMADIĞI KRİPTO FETÖCÜLERLE DOLU BİR KURUM OLAN BASIN İLAN KURUMU’NDAN SON DAKİKA HABERLERİ

KRİPTO FETÖCÜ YAKUP KARACA, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A “KODESE GİRECEK” DİYEN FETÖ’CÜYÜ 4 BİN TL MAAŞLA İŞ BAŞI YAPTIRDI

Ulan Yakup Karaca!, Ulan Cem Elçin!
Binlerce üniversite mezunu KPSS sınavından ter dökerek kamuya girmeye çalışıyorken sen hangi hakla, haddini aşarak Twitter’da Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a “Kodese girecek” diyerek hakaret eden Abdulhamit Albez’i Mersin Şube Müdürlüğü’nde kadrolu olarak işe alıyorsun?

BEN GAZETECİ MUSTAFA DİKEN OLARAK OLAYI DEŞİFRE EDİNCE YAKUP KARACA, MERSİN ŞUBE’Yİ ARAYIP ABDULHAMİT ALBEZ’İN TWETTLERİNİ SİLMESİNİ İSTEDİ.

O DA HEMEN SİLDİ.

SİLSE DE BENİM ARŞİVİMDE DURUYOR.

ALBEZ’İN TWEETLERİNİ SİLMESİ SENİN GÖZÜNÜ KURTARMAZ YAKUP!

HİÇ KİMSE KALKIP BİR DÜNYA LİDERİNE “KODESE GİRECEKSİN”DİYEN BİRİNİ KADROLU OLARAK 4 BİN TL MAAŞLA KAMUDA TORPİLLE SINAVSIZ İŞE BAŞLATAMAZ YAKUP!

GELSİN DE A.ALBAYRAK SENİN GÖZÜNÜ KURTARSIN.

DAHA BİTMEDİ.

CUMHURBAŞKANINA “BAŞÇALAN” DİYEN TWEETİ RETWEET EDEN DEVLET MEMURU ALBEZ SENDEN ALDIĞI CESARETLE RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A HAKARET EDEMEZ.

BUNUN HESABINI MAHKEMEDE VERECEKSİN YAKUP!

ELİMDEKİ DELİLLLERİ CUMHURİYET SAVCILIĞINA SUNUYORUM.

Ulan Yakup!

Sen Alaattin Kaya’ya esas duruş gösterip, Zaman Gazetesibinasına sürekli gittin, çocuklarını bedavadan cemaattin Florya Fem Dershanesi ve Başakşehir Burç Koleji’ne gönderdin diye FETULLLAHÇILARA vefa borcunu mu ödüyorsun oğlum?

Fetullahçı emniyet Müdürü Ramazan’ın sinsice planladığı Taksim’deki Gezi kalkışmasına Cem Elçin’in adamları Murat Arslanoğlu, Yeşim Yakışır, Tuncay Agdoğan, Fuat Bayram, Övünç Tüzün, İdris Çam açıktan açığa katılıp destek vermişti.

Murat Arslanoğlu, Gezi olaylarında Twitter’dan Erdoğan’a hakaret ediyordu.

Basın İlan Kurumu’nda eylemi organize ediyordu.

Ey Murat Arslanoğlu!

Sen, Taksim’de Gezi çadırında kalıp sabah işe geliyor muydun gelmiyor muydun?

Ey Yakup! Sen ne yaptın?

Zimmetine ekmek alımından para geçirdiği yani yolsuzluk yaptığı için kamudan atılması gerekirken Cem’in adamı olduğu için onu koruyup 6 aylık kıdem durdurma cezasını 5 yıl geçtiği gerekçesiyle dosyasından çıkarılması için Yönetim Kurulu’na teklifte bulundun.

Barlas mı seni arayıp ikna etti Yakup? Yoksa Alaattin mi?

Öznur ve Rasim oğlu Cem Elçin’in adamlarından birinin taziyesi oldu mu anında Cemevi’ne kurumdan araç yolluyorsun Yakup!

Gezicileri ne zamana kadar korumaya devam edeceksin Yakup?

Basın İlan Kurumu’na Gezicilere yönelik operasyon ne zaman başlayacak?

Fuat Bayram, Tuncay Agdoğan, Övünç Tüzün, Yeşim Yakışırmemurken, bu kişilerin Gezi eylemlerine katıldığını ve Ak Parti düşmanı olduğunu bile bile yükselttin Yakup!

Bunun hesabını vermeyeceğini mi sanıyorsun?

Sen Alaattin’e esas duruş gösterir, ağabeyin İbrahim Karaca’nın desteğiyle Ahmet Albayrak tarafından Genel Müdür olabilirsin ama unutma ki Mehmet Dişli de Şaban Dişli’nin kardeşiydi.

Sen, sana dokulmayacağını mı zannediyorsun Yakup?

Bylock bulunan kankan BİK Manisa Şube Müdürü Kenan Tokgöz ile nasıl bir ilişkin var Yakup?

Yüreğin yiyorsa çık Bank Asya hesaplarını açıkla Yakup!
Bank Asya kredi kartını ve bankamatik kartını Yakup Karaca’nın gözü önünde kırıp “Artık ben cemaatten değilim” diyen Yakup’un şoförü, istihbaratçısı ve manevi oğlu Muhammet Uyanık, Yakup gittikten sonra bu sefer neci olacak acaba?

Muhammet Uyanık hakkında neden hâlâ yasal işlem başlatmıyorsun?
Ey Yakup!

Ey Cem!

Siz Bank Asya kartlarınızı ne zaman kıracaksınız? Kırarak yakayı kurtaracak mısınız?

BİK, VE YÖNETİMİNDEKİLER HAKKINDAKİ İDDİALAR BUNLAR...

Gazeteci Mustafa Diken’in iddiaları bunlar.

Gazeteci Diken, daha önce de halen diğerleriyle birlikte iş başında bulunan Genel Müdür Yakup Karaca dışında Basın İlan Kurumu’nda, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ertem’den diğer genel Müdür yardımcısı Mustafa Canbey’e kadar bazı üst yönetici konumundakilere de “Paralellere neden yol ve meydan veriyorsunuz” şeklinde ifadelerle sorular da sormuştu.

Bu da Orijinali:

Bunlar da iki eski paylaşım:

---

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ