USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Galaxy S8 kişisel asistanı farklı özelliklerle geliyor!

Galaxy S8'in, Bixby adında yeni, Siri benzeri kişisel asistanla gelmesi bekleniyor. Bixby, rakiplerinden çok farklı özelliklere sahip olabilir.

Galaxy S8 kişisel asistanı farklı özelliklerle geliyor!
21-01-2017 04:42
Google News

Teknoloji dünyasının merakla beklediği Samsung Galaxy S8 ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Sızan bilgilere göre Samsung, Galaxy S8'de kişisel asistan Bixby'i bir tuş ile standart kamera uygulamasına doğrudan entegre edecek.

Galaxy S8 çıkış tarihi ortaya çıktı Galaxy S8 çıkış tarihi ortaya çıktı

Samsung Galaxy S8 için merakla beklenen detaylar gelmeye devam ediyor. Tasarım ve teknik...

Fotoğraflar üzerinden arama yapabilir

Kamera uygulamasına yerleştirilen tuş sayesinde akıllı asistan çekilen fotoğraflar üzerindeki nesneleri kolayca arayabilecek. Bixby'nin görsel arama özelliklerinin yanı sıra, kullanıcının tüm stok uygulamaları kontrol etmesine ve Apple'ın akıllı asistanı Siri'ye benzer şekilde ödemeleri yapmasına izin vereceği düşünülüyor.

Kamera uygulamasındaki Bixby tuşuna dokunulduğunda asistan, kullanıcının kameraya gösterdiği her şeyi analiz edip işleyecek. Tanınan nesneler veya metin, standart aramalar yapmak için kullanılabilecek. Galaxy S8'e yerleştirilecek fiziksel bir tuş ile kullanıcıların Bixby'e doğrudan erişmeleri sağlanabilir.

17-01/20/galaxy-s8.jpg

Bixby'nin bu özelliğinin Google'ın özel Goggles uygulamasıyla karşılaştırıldığında genişletilmiş işlevsellik sunduğunu belirtiliyor. Bildiğiniz gibi, Apple'ın iPhone Kamera uygulamasında böyle bir özellik yok. Yani Galaxy S8 bu anlamda farklı bir cihaz olabilir.

:: Kişisel asistan Bixby'i nasıl buldunuz?

SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SHIFTDELETE.NET

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ