USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Galaxy S7'nin tasarımından ince detaylar ortaya çıktı

Samsung'un amiral gemisi telefonuna artık sayılı günler kaldı. Güvenilir kaynaklar, henüz az önce Galaxy S7'nin tasarımsal detaylarını basınla paylaştı.

Galaxy S7'nin tasarımından ince detaylar ortaya çıktı
03-02-2016 08:17
Google News

Teknolojinin dev firmalarından Samsung'un amiral gemisi telefonunun ortaya çıkmasına artık sayılı günler kaldı. Güvenilir kaynaklar, Galaxy S7'nin ince tasarımsal detaylarını da basınla paylaştı.

Yaptığı başarılı sızıntılarla adından sıkça söz ettiren bir kaynak, Galaxy S7 ile ilgili detaylı bilgiler paylaştı.

Samsung geçtiğimiz yılın amiral gemisi olan S6'da başarılı bir tasarım benimsemişti. Hem arka da hem de ön yüzde S6'ya fazlasıyla benzeyecek olan S7, bir nevi S6'nın makyajlanmış hali olacak. Bu kadar benzerliğin yanında elbette Samsung ufak dokunuşlarla telefonu daha hoş hatlara sahip kılacak

.

S7'nin İnce Tasarımsal Detayları Ortaya Çıktı (1) - Scroll

Buna dair bazı detaylı bilgiler paylaşıldı. Öncelikle telefonun hatlarının kenarlarından kavisli olacağını gösteriyor. Bunu göstermek için S7'nin render görselini Note 5 ile kıyaslamış. Note 5'in kenarları dümdüzken, S7'de hafif bir kavis görülüyor. Böylece telefon kenarlardan daha ince görülebilir.

Bunun dışında Galaxy S7'de selefi kadar kamera çıkıntısı da olmayacak. Yayınlanan görselde S6'nın kamera çıkıntısının telefonun kalınlığını 1.7 mm artırdığı görülürken, halef modelde 0.8 mm artırmış. Bu da telefonu daha zarif bir hale getiriyor

.

S7'nin İnce Tasarımsal Detayları Ortaya Çıktı - Scroll

Bu yıl içerisinde tanıtılacak olan dört farklı S7 modeli bizleri bekliyor olacak: Galaxy S7, S7 Plus, S7 Edge ve S7 Edge Plus (orta seviye S7 Mini gibi alternatifler de daha sonra tanıtılabilir). 21 şubatta tanıtılması beklenen S7'nin genel olarak 5.1 inç Quad HD ekran, Exynos 8890 ve Snapdragon 820 işlemciler, 4 GB RAM, 12 MP arka kamera ve Android 6.0.1 Marshmallow. Samsung, lansman basın davetiyelerini de gönderdi. Tepe model Mobil Dünya Kongresinden bir gün önce lanse edilecek.


Kaynak: scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ