USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Galaxy S7'de sistem, 8 GB alanı kaplıyor

Samsung'un yeni tepe modeli Galaxy S7'nin sistemi (Android ve yeni Touchwiz) tam 8 GB büyüklüğünde alan kaplıyor. 

Galaxy S7'de sistem, 8 GB alanı kaplıyor
03-03-2016 05:08
Google News

Teknoloji ve akıllı telefon devi Samsung'un yeni tepe modeli Galaxy S7'nin sistemi (Android ve yeni Touchwiz) tam 8 GB büyüklüğünde alan kaplıyor.

Samsung geçtiğimiz haftalarda yeni Galaxy S7'sini lanse etti ve model kullanıldıkça yeni özellikleri ve detayları ortaya çıkıyor. Bu kez ortaya çıkan detay ise epey can sıkıcı.

Bildiğiniz gibi akıllı telefonlarda satın aldığımız depolama kapasitelerinin tümünü kullanamıyoruz. Örneğin 16 GB'lık bir telefon aldığımızda (telefondan telefona değişmekle birlikte) 14 GB, 32 GB'ta 29 GB, 64 GB'ta 58 GB'ını kullanabiliyoruz.
Bu, telefona sistemin yerleşmesi açısından şarttır. Ve bu yüzden depolamanın bir kısmı sistem tarafından alınıyor. Ancak Samsung'un yeni amiral gemisine baktığımızda bu alanın biraz fazla olduğu görülüyor.

Henüz tanıtılan Galaxy S7 ikilisinin içinde bulunan Android 6.0 Marshmallow ve yeni TouchWiz arayüzü tam 8 GB'lık alan kaplıyor. Tabii bunlara telefona ön yüklü gelen uygulamalar da dahil.

NEYSE Kİ MİCRO SD KART GİRİŞİ GERİ GELDİ...

Samsung neyse ki S7 ile birlikte microSD kart girişini geri getirdi. Eğer Galaxy S7 almak için sırada bekleyenlerdenseniz, şimdiden telefon için bir microSD kart düşünebilirsiniz. Veya telefonun daha büyük kapasiteli bir varyasyonu ile daha mutlu olabileceğinizi düşünüyorum.


Kaynak: scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ