USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Galatasaray’dan ihracını isteyenlere cevap verdi

Nihat Doğan, kendisini Galatasaray’dan ihraç etmek isteyenlere cevap vererek, ’’İhraç edecekseniz üyelik için yatırdığım parayı iade edin de hiç olmazsa Filistin’deki mazlum kardeşlerime göndereyim’’ dedi.Özgecan Aslan’ın vahşice katledilmesinin ardından

Galatasaray’dan ihracını isteyenlere cevap verdi
16-02-2015 20:51
Google News

Nihat Doğan, kendisini Galatasaray’dan ihraç etmek isteyenlere cevap vererek, ’’İhraç edecekseniz üyelik için yatırdığım parayı iade edin de hiç olmazsa Filistin’deki mazlum kardeşlerime göndereyim’’ dedi.
Özgecan Aslan’ın vahşice katledilmesinin ardından attığı tweetle sert tepki gören Nihat Doğan, Galatasaray Kulübü üyeliğinden ihracını isteyenlere de yine Twitter’dan yanıt verdi.
Doğan Galatasaray Kulüp üyeliğinden ihracını isteyenlere, ’’İhraç edecekseniz üyelik için yatırdığım parayı iade edin de hiç olmazsa Filistin’deki mazlum kardeşlerime göndereyim’’ ifadelerini kullandı.
Nihat Doğan, Mersin’in Tarsus ilçesinde vahşice katledilen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın ölümü sonrası Twitter hesabından, ‘’Sizde Mini eteği giyip soyunun laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın’’ iletisini paylaşmış ve çok sert tepkiler almıştı.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ