USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye

Yeni sezon yapılanmasını sürdüren Fenerbahçe erkek voleybol takımı, geçen yıl Galatasaray’da oynayan orta oyuncu İbrahim Emet ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.Fenerbahçe gibi büyük bir camiada olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen...

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye
20-06-2016 22:54
Google News
Yeni sezon yapılanmasını sürdüren Fenerbahçe erkek voleybol takımı, geçen yıl Galatasaray’da oynayan orta oyuncu İbrahim Emet ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Fenerbahçe gibi büyük bir camiada olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen İbrahim, “İnşallah bu sene taraftarlarımızla beraber hep birlikte büyük başarılara imza atacağız. Bu kadar büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Bütün taraftarlarımızı maçlarımıza bekliyoruz” dedi. Fenerbahçe’de geçen seneye göre çok fazla değişiklik olmadığını belirten İbrahim, “Geçen sene zaten başarılı bir takımdı. Takıma çok küçük dokunuşlar oldu ve bu dokunuşlarla inşallah daha da iyi olacağız” diye konuştu.
Selçuk Keskin ve Mehmet Özbek’le daha önce birlikte oynadıklarını ve iyi arkadaş olduklarını da ifade eden başarılı voleybolcu, “Onlarla birlikteyken de başarılı sezonlar geçirmiştik. Çok iyi arkadaşlığımız var. Arkadaşlığımızı burada da devam ettirip aynı başarıları burada da yaşamak istiyoruz” diye konuştu.

İBRAHİM EMET HAKKINDA
İbrahim Emet, 15.01.1986’da Ankara’da doğdu. Orta oyuncu pozisyonunda oynayan ve 210 cm boyunda olan İbrahim Emet; 2000 yılından itibaren SGK Ankara, Torul Gençlerbirliği ve Galatasaray formalarını ligde giyerken, 75 kez Ay-Yıldızlı formayla mücadele etti.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ