USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray 3 Eskişehirspor 0

Spor toto süper lig'in 10. hafta karşılaşmasında galatasaray evinde eskişehirspor'u konuk ediyor.

Galatasaray 3 Eskişehirspor 0
30-10-2015 02:06
Google News

Süper Lig'in 10. hafta karşılaşmasında Galatasaray evinde Eskişehirspor'u konuk ediyor.

CANLI ANLATIM (İLK YARI)

MAÇTAN DAKİKALAR

1'İlk yarı başladı.

2'Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Olcan'ın ceza alanına yerden ortasında Selçuk'tan seken topu savunma karşıladı.

3'Bu kez gelişen Eskişehirspor atağında Engin'in pasında sağ kanattan ileriye koşu yapan Kamil, topu oyun alanı içinde tutamadı.

4'Rakip yarı ilk metrelerinde topla buluşan Emre, Özgür'ün darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

5'Kullanılan serbest vuruşun ardından sağ kanatta topla buluşan Sabri de rakibini geçmek isterken yerde kalınca hakem bir kez daha serbest vuruş kararı verdi.

6'Kullanılan serbest vuruşta Selçuk'un ceza alanına ortasında Semih, kafa vuruşunu yaptı ama savunmadan seken top kornere gitti.

7'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Selçuk'un ceza alanına ortasında Semih topu aşırttı ama Boffin topun sahibi oldu.

8'Orta alanda topla buluşan Selçuk'un sağ kanada müthiş pasında Sabri, topu alıp hızla ceza alanına girdi ama vuruşunda top savunmadan sekti. Atağın devamında Sabri'nin sağ kanattan ortasında topu kontrol eden Burak, ceza alanı dışına çıktı ve ceza yayının hemen önünde yerde kalınca hakem serbest vuruşu verdi.

9'GOL! Selçuk İnan

10'Eskişehirspor'da Anıl Karaer, hakeme itirazdan sarı kart gördü.

11'DİREK! Bir başka Galatasaray atağında Lukas Podolski'nin ceza alanı dışı sağ çaprazından kaleye şutunda top direkten döndü.


13'Bu kez gelişen Eskişehirspor atağında Kaan, sağ kanattan ceza alanına girip topu içeriye çevirdi ama Muslera yatıp topun sahibi oldu.

16'Kullanılan serbest vuruşta Selçuk'un ceza alanına ortasında Denayer, kafa topu mücadelesinde Gekas'a faul yaptı.

15'Galatasaray'da Selçuk, Toko'dan kaptığı topla takımını atağa çıkardı ve pasını sol kanattaki Burak'a verdi. Burak, rakibinin geçmek isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

20'Emre'nin pasında rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Yasin'in sol kanattan bindirme yapan Olcan'a pasında top kısa düştü.

21'Bir başka Galatasaray atağında bu kez Podolski'nin sol kanattaki Yasin'e pasında Yasin topu kontrol edemedi.

22'DİREK! Bu kez Eskişehirspor direğe takıldı. Engin'in ceza yayı içinden sağ köşeye şutunda direğe çarpan top auta gitti.

24'Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Emre'nin pasında Olcan'ın ceza alanına ortasında savunmadan seken topa ceza alanı dışından Selçuk çok sert vurdu ama top savunmadan sekti.

25'Bu kez sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri'nin ceza alanına ortasında arka direk yakınlarındaki Emre'nin sert şutu yan ağlarda kaldı.

28'Eskişehirspor atağında sağ kanatta topla buluşan Kaan'ın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

31'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Engin'in ceza alanına ortasında Denayer topu uzaklaştıran isim oldu.

33'Etkili gelişen Eskişehirspor atağında Kaan, ceza yayı yakınlarında Selçuk'tan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve hakem serbest vuruşu verdi.

34'Selçuk İnan sarı kart gördü.

37'Galatasaray gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Sabri'nin ortasında Emre topu indirdi, Podolski vurdu ama top üstten az farkla dışarıya gitti.

41'GOL! BURAK YILMAZ

42'Rakip yarı alanda uzun süre paslaşan Galatasaray'da ceza alanı dışı sol çaprazında topla buluşan Emre'nin ceza alanı içi sağ çaprazındaki Burak'a ortasında Burak, kafa vuruşunu yaptı ve yerden seken top sol köşeden ağlara gitti.

43'Bir başka Galatasaray atağında Emre'nin ceza alanı dışından kaleye sert şutunda top üstten dışarıya gitti.

45'İlk yarının sonuna 1 dakika ilave edildi.

45'PENALTI! Galatasaray, penaltı kullanacak. Ceza alanı ön bölümünden ceza alanına giren Selçuk, Toko'nun darbesiyle yerde kaldı ve karar penaltı. Toko, sarı kart gördü.

45' GOL! BURAK YILMAZ

İlk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ