USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Fransız Bakan: DAEŞ’e ağır bir darbe indirildi

Fransa İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande önderliğinde gerçekleştirilen Savunma Konseyi’nin ardından yaptığı açıklamada, Abdeslam’ın yakalanmasıyla Avrupa’daki DAEŞ’e büyük bir darbe indirildiğini...

Fransız Bakan: DAEŞ’e ağır bir darbe indirildi
19-03-2016 16:35
Google News
Fransa İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande önderliğinde gerçekleştirilen Savunma Konseyi’nin ardından yaptığı açıklamada, Abdeslam’ın yakalanmasıyla Avrupa’daki DAEŞ’e büyük bir darbe indirildiğini kaydetti.
Kasım ayında gerçekleştirilen ve 130 kişinin hayatını kaybettiği Paris saldırılarının bir numaralı şüphelisi Salah Abdeslam, dün Brüksel’de bir dairede, düzenlenen operasyon sonucu yaralı olarak ele geçirilmişti. Fransa İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande önderliğinde gerçekleştirilen Savunma Konseyi’nin ardından açıklamalarda bulundu. Fransız Bakan, salah Abdeslam’ın yakalanmasıyla Avrupa’daki DAEŞ’e büyük bir darbe indirildiğini kaydederek, “Geçtiğimiz hafa yapılan operasyonlar, bize son derece tehlikeli bireyleri etkisiz hale getirme fırsatı olanağı sağladı. Teröre karşı savaşı ateşkes yapmadan ya da gücünü azaltmadan hareket ederek kazanacağız” dedi.
Bernard Cazeneuve, Abdeslam’ı yakalamak için kusursuz çaba gösteren Belçikalı yetkilileri övdü.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ