USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Ford, 2021 Trend Raporu'nu açıkladı

Raporda, pandemi süreciyle yaşanan değişikliklerin 2021 ve sonrasında dünyayı nasıl etkileyebileceğini anlamak için tüketici davranış ve tutumlarındaki değişiklikler analiz ediliyor

Ford, 2021 Trend Raporu'nu açıkladı
17-12-2020 14:46
Google News

Ford'un 2021 Trend Raporu, insanların dünya çapında sorunlarla başa çıkma yöntemlerini ve değişime ayak uydurma güçlerini öne çıkarıyor.

Ford açıklamasına göre, şirketin bu yıl 9'uncusunu yayımladığı "2021 Geleceğe Bakış" trend raporunda, pandemi süreciyle yaşanan değişikliklerin 2021 ve sonrasında dünyayı nasıl etkileyebileceğini anlamak için tüketici davranış ve tutumlarındaki değişiklikler analiz ediliyor.

Rapora göre, pandemi döneminde küresel ölçekte tüketicilerin yüzde 69'u dünyada yaşanan değişiklikler karşısında kendisini bunalmış hissettiğini belirtirken, "pandemi sırasındaki değişikliklere ne kadar iyi adapte oldukları" sorulduğu zaman, yüzde 47’si bunun "hayal ettiklerinden daha kolay" olduğunu aktarıyor.

Pandemi dönemindeki değişime direnç ve uyum sağlama konusunda kuşaklar arasında şaşırtıcı farklılıklar olduğu görülüyor. "Z kuşağı" katılımcıların yüzde 63'ü uyum sağlamanın düşündüklerinden daha zor olduğunu belirtirken, "Boomer kuşağında" bu yüzde 42 olarak belirlendi.

Rapora göre, 2020, hiç kimsenin öngöremediği bir yıl oldu. Ekonomik, politik ve duygusal kaosa yol açan yeni tip koronavirüs (Kovid-19); bireylerin, ailelerin, sağlık sistemlerinin ve toplumdaki her sektörün sınırlarını test etti. Bununla birlikte pandemi, insanların başa çıkma ve uyum sağlama yolları bulma konusunda ne kadar başarılı olabileceğini de gösterdi.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ