USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel haber-Şirket Haber

FLO, yeni ERP platformu “FLO-Run“ı hayata geçiriyor

FLO-Run ile FLO Mağazacılık’ın küresel ERP altyapısı, en modern teknolojiler kullanılarak şirketin büyümesini destekleyecek şekilde genişletilecek

FLO, yeni ERP platformu “FLO-Run“ı hayata geçiriyor
22-06-2021 14:51
Google News

İSTANBUL

FLO Mağazacılık, sezon öncesi planlamadan son tüketici satışına kadar uçtan uca bütün ERP süreçlerini kapsayan FLO-Run Projesi’yle perakende sektöründe fark oluşturmayı amaçlayan dijital dönüşüm projelerinden birini hayata geçiriyor.

FLO Mağazacılık açıklamasına göre, şirket, FLO-Run Projesi ile perakende sektörünün iddialı dijital dönüşüm projelerinden birine imza atıyor. Merkezi satın almadan karlılık analizine, kalite kontrolden sezon öncesi planlamaya, tedarikçi kapasite planlamadan yurt dışı, marketplace ve son tüketici satışına kadar tüm süreçleri kapsayan FLO-Run ile en ileri perakende teknolojilerine ve altyapısına ulaşmak amaçlanıyor. Proje kapsamında SAP S/4 HANA, CAR, BW/4 HANA, PaPM, PO, BPC gibi alanındaki en güçlü uygulamalar bulunuyor.

FLO-Run ile öncelikle küresel FLO operasyonlarının tek ERP çatısı altında konsolide bir şekilde yönetilebilmesi hedefleniyor. Sezon öncesi planlamadan son müşteri satışına kadar uçtan uca bütün ERP süreçlerinin birbiri ile bütünleşik ve takip edilebilir olması, kurumsal çevikliği ve omnichannel süreçlerini olumlu yönde destekleyecek. FLO-Run ile gelişmekte olan yeni iş modellerine uyum sağlayabilecek esnek bir ERP altyapısına ulaşılması ve mevcut ana veri yapısının ileri uygulamalar seviyesine çıkarılması için gerekli sistemsel ve süreçsel geliştirmeler yapılacak.

Böylece en modern entegrasyon mimarisi ile ERP’ye dokunan tüm entegrasyonların güvenli, hızlı ve sürdürülebilir şekilde yönetilmesi sağlanacak, iş zekası veri ambarı teknolojisinde en modern, stabil ve ölçeklenebilir altyapıya geçilmiş olacak.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com


 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ