USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kültür Sanat

fizy 22’nci Liseler Arası Müzik Yarışması'nda final gecesi düzenlendi

fizy 22'nci Liseler Arası Müzik Yarışması, düzenlenen finalle sona erdi. İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşen törende, birbirinden ünlü isimler sahne aldı. 31 okulun sahne aldığı yarışmada dereceye giren gruplar para ödüllerinin yanı sıra burs ve müzik ekipman

fizy 22’nci Liseler Arası Müzik Yarışması'nda final gecesi düzenlendi
28-04-2019 18:37
Google News

fizy sponsorluğunda, bu yıl 22'ncisi düzenlenen Liseler Arası Müzik Yarışması'nın büyük finali İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirildi. Finale yükselen 31 lisenin kıyasıya mücadele ettiği organizasyonda, geleceğin yıldızları sahne performanslarıyla herkesi büyüledi. Müzik dünyasının ünlü isimleri, gazeteciler ve medya mensuplarından oluşan jüri üyeleri, birincileri belirlemek için bir hayli zorlandı.

7 dalda toplam 70 bin TL dağıtıldı

Türkiye'nin 7 bölgesindeki 55 ilden 636 okulun yarıştığı yarışmada; Alper Aksoy, Janset, Melis Sökmen, Cemil Demirbakan, Seyyal Taner, Tarkan Gözübüyük, Turhan Yükseler, Meltem Taşkıran, Figen Çakmak gibi ünlü sanatçılar da sahne aldı. Tam bir müzik şöleninin yaşandığı finalde; büyük ödülü kazanan grubu Turkcell Dijital Servisler ve Çözümlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ataç Tansuğ ile yarışmanın kurucusu Serhat Hacıpaşalıoğlu birlikte anons etti. 10 bin TL'lik Büyük Ödül'ün kazananı, İstanbul Özel Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi ve Özel Kadıköy Akşam Lisesi öğrencilerinden oluşan grup oldu. Gecede dereceye giren 22 okula 7 farklı kategoride toplam 70 bin TL ödül dağıtıldı.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ