USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Fırtına'da faciaya ramak kala!.. Ağaç ve direk, servis aracının üstüne devrildi

İstanbul’da etkisini gösteren şiddetli fırtınayla birlikte İncirli Caddesi üzerindeki elektrik direği ve ağaç aynı anda bir servis minibüsünün üzerine devrildi. Olayda yaralanan olmazken cadde yaklaşık 2 saat trafiğe kapatıldı. [gallery columns="6" ids="

Fırtına'da faciaya ramak kala!.. Ağaç ve direk, servis aracının üstüne devrildi
08-05-2015 02:52
Google News
İstanbul’da etkisini gösteren şiddetli fırtınayla birlikte İncirli Caddesi üzerindeki elektrik direği ve ağaç aynı anda bir servis minibüsünün üzerine devrildi. Olayda yaralanan olmazken cadde yaklaşık 2 saat trafiğe kapatıldı.
[gallery columns="6" ids="46047,46048,46049,46050,46051,46052"] Akşam saatlerinde etkisini gösteren şiddetli yağış ve fırtınanın ardından Bakırköy İncirli Caddesi’nde şiddetli rüzgar ve yağmurun etkisiyle bir kaza yaşandı. Fırtına ile birlikte bir elektrik direği ve ağaç aniden yolda seyir hallinde bulunan bir servis minibüsünün üzerine devrildi. Servis aracının üst kısmında ciddi hasar meydana gelirken araçta bulunanlar büyük şok yaşadı. Serviste bulunalar kendilerini araçtan hızla aşağı atarken, yol üzerinde her hangi bir yayanın bulunmaması da muhtemel bir faciayı önledi. Kazanın ardından cadde yaklaşık 2 saat trafiğe kapandı. Bu sırada cadde üzerinde bulunan bazı toplu taşıma araçlarındaki yolcularda yolda kaldı. Yağmurun ve fırtınanın etkisini azaltmasıyla beraber yolcular yaya olarak yollarına devam etti. Kazanın ardında olay yerine gelen Bakırköy Belediyesi Zabıta ekipleri çevrede önlem aldı. Olay yerine çağırılan itfaiye ekipleri devrilen ağacı ve direği halat ve vinç yardımı ile kaldırarak caddeyi trafiğe açtı. Olay sırasında cadde bulunan bir otobüs sürücüsü “Yaklaşık 2 saat yolda kaldık. Bir anda devrildi. Otobüsteki yolcular hepsi inerek yollarına devam etti. Onlar evlerine vardı ben halen buradayım” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ