USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

'FİFA 2017'de Türkçe Spiker' için imza kampanyası başladı!

Süper Ligi'nin yeniden eklenmesiyle Türk oyuncuları mutlu eden serinin gelecek oyunu FİFA 2017 için Türkçe spiker imza kampanyası başlatıldı.

'FİFA 2017'de Türkçe Spiker' için imza kampanyası başladı!
29-02-2016 08:12
Google News

PES ve FİFA, uzun bir süredir spor oyunları alanında büyük bir rekabet içerisinde olan iki oyun olarak anılıyor.

Her yeni oyunda bu rekabetin arttığı serilerin bu sezonki versiyonunda FİFA 2016 gerek takım ve oyuncu lisansları, gerekse de yeniden geliştirilen fiziksel oyun motoruyla bu mücadelede öne geçmeyi başarmıştı.

Bu yıl Süper Ligi'nin yeniden eklenmesiyle Türkiye'deki oyuncuları sevince boğan serinin gelecek oyunu "FİFA 2017 için Türkçe spiker" imza kampanyası başlatılmış durumda.

ERCAN TANER'İN RESMİ OYUN SPİKERİ OLMASI İSTENİYOR...

FifaMods ve FifaMotion adlı FİFA modları yapımcısı iki sitenin başlattığı kampanya kısa süre içerisinde yoğun ilgi görmüş durumda. EA Sports muhatap alınarak oluşturulan imza kampanyasında deneyimli spor spikeri Ercan Taner'in FİFA 2017'nin resmi oyun spikeri olması isteniyor.
Hatta FifaMods konu ile ilgili Ercan Taner'e ulaşmış ve olumlu bir cevap almayı başarmış. Yani toplanan imzalardan sonra topun EA Sports'ta olacağını söyleyebiliriz.

Change.org'da açılan ve şuana kadar 20.000'den fazla oyun severin imzaladığı kampanyanın olumlu sonuçlanması durumunda PES oyuncularının büyük çoğunluğunun FİFA 2017'ye geçeceği aşikar. Bakalım ilerleyen yıllarda bir oyunda resmi olarak Türkçe spiker seçeneği görebilecek miyiz?


Kaynak: scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ