USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel haber-Şirket Haber

Fibabanka'dan süt üreticilerine 4 ay sıfır faizli kredi imkanı

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği üyeleri, Fibabanka'nın sunduğu 20 bin TL'ye kadar 4 ay sıfır faizli, 1 yıl vadeli kredi imkanından faydalanabilecek

Fibabanka'dan süt üreticilerine 4 ay sıfır faizli kredi imkanı
16-03-2021 17:46
Google News

İSTANBUL 

Fibabanka, Birleşik Ödeme ve Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği, "SütBir" kart ile devam eden iş birliği kapsamında, Fibabanka'nın sağladığı sıfır faizli kredi imkanı ile yeni bir protokole imza attı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Fibabanka Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Mert, Birleşik Ödeme Üst Yöneticisi (CEO) İlker Sözdinler ve Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Tevfik Keskin'in katılımıyla düzenlenen tören ile yeni bir iş ortaklığı hayata geçirildi.

Anlaşma kapsamında Fibabanka, Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği üyelerine özel 20 bin TL'ye kadar 4 ay sıfır faizli ve 1 yıl vadeli kredi imkanı sunacak. Kredi kullanan üreticilerin kredi tutarı ise "SütBir" kartlarına yüklenerek kullanım kolaylığı sağlanacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Fibabanka Genel Müdürü Ömer Mert, "Fibabanka olarak esnaf, KOBİ ve üreticilerimizi desteklemeyi, onların her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olmayı sorumluluğumuz olarak görüyoruz. Birleşik Ödeme ve Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği ile yaptığımız iş birliği de bu yaklaşımımızın bir parçası. Güçlü ve sürdürülebilir bir ekonomi anlayışıyla Birlik üyesi süt üreticilerinin likidite ihtiyaçlarına yönelik sağladığımız kredinin hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ