USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

FETÖ’nün Çorum’daki yeni yapılanmasına operasyon: 25 gözaltı

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), Çorum'daki yeni yapılanmasına yönelik 3 ayrı ilde düzenlenen operasyonda 24 şahıs gözaltına alınırken, Operasyonda örgüt üyelerine dağıtılması için notlar bulunan 25 bin lira, 520 euro ve bin 730 dolar ele geçirildi.

FETÖ’nün Çorum’daki yeni yapılanmasına operasyon: 25 gözaltı
22-04-2019 20:32
Google News

Çorum merkezli operasyonda FETÖ'nün yeni Çorum il imamının yakalanması için ise çalışmalar sürerken, örgüt üyelerine yurt dışından para transferi yapıldığı ortaya çıktı. Çorum Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ'nün yeni il yapılanmasına yönelik çalışma başlatıldı. Bu kapsamda Sulh Ceza Hakimliğince verilen karar doğrultusunda örgütün yeni il imamı, Sungurlu, Osmancık ve Alaca imamları ile, örgütün mali sorumlusu, BBTM, BTM, bayan yapılanması sorumlusu, öğrenci yapılanması sorumlusu gibi üst düzey faaliyet yürüten ve örgütsel faaliyette bulunan örgüt üyelerinden oluşan 25 kişinin yakalanması için yakalama kararı çıkarıldı.
Çorum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince aralarında Çorum'unda bulunduğu Ankara ve İzmir'de belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ