USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Feribot iskelelerinde dönüş yoğunluğu

Ramazan Bayramı'nın ardından tatilcilerin İstanbul'a dönüşleri başladı.Topçular Feribot İskelesi ve Çanakkale'de uzun feribot kuyrukları oluştu. PaylaşTweetlePaylaşGönderYorum Yap 19 Temmuz 2015 14:14 Tatilcilerin bayram dönüşü başladı. Bu kapsamda Topçul

Feribot iskelelerinde dönüş yoğunluğu
19-07-2015 18:33
Google News

Ramazan Bayramı'nın ardından tatilcilerin İstanbul'a dönüşleri başladı.Topçular Feribot İskelesi ve Çanakkale'de uzun feribot kuyrukları oluştu. PaylaşTweetlePaylaşGönderYorum Yap
19 Temmuz 2015 14:14

Tatilcilerin bayram dönüşü başladı. Bu kapsamda Topçular Feribot İskelesi ve Çanakkale'de uzun feribot kuyrukları meydana geldi. Topçular Feribot İskelesi'nden 20 bin aracın geçmesi beklenirken Çanakkale'de ise yaşanan yoğunluk nedeniyle bazı sürücüler Lapseki'ye yönlendirildi.

TOPÇULAR FERİBOT İSKELESİNDE DÖNÜŞ YOĞUNLUĞU

Şu ana kadar 7 bin aracın geçtiği Topçular Feribot iskelesinde gün boyunca 20 bin aracın Eskihisar'a geçmesi bekleniyor. Yaşanan yoğunluğa cevap verebilmek için 14 olan gemi sayısını 18'e çıkartan İDO Topçular İskelesi’nden aldığı araçları Eskihisar'a bırakarak bekleme yapmaksızın ring usulü ile taşıma yapmayı sürdürüyor. Henüz kuyrukların yaşanmadığı ve araçların ise uzun süreler beklemek zorunda kalmadığı Topçular'da gün içerisinde yoğunluğun daha da artması ve araç kuyruklarını oluşması bekleniyor.

ÇANAKKALE'DE FERİBOT KUYRUĞU 2 KİLOMETREYİ BULDU

Ramazan Bayramı’nın son günü tatilciler evlerine dönmeye başladı. Dönüşler nedeniyle Çanakkale kent merkezinde uzun feribot kuyrukları oluştu. Çanakkale’de bayramın ikinci günü başlayan geri dönüşler bugünde devam ediyor. Ege bölgesinde tatilini sonlandırıp, evlerine geri dönmek isteyen tatilciler, Çanakkale kent merkezinde arabalı feribot kuyruklarına takıldı. Çanakkale kent merkezinde feribot kuyruğu yaklaşık 2 Km’yi bulurken, kavşaklarda görevlendirilen polis memurları şehir merkezindeki yoğunluğu azaltmak adına, araç sürücülerini Lapseki’ye yönlendiriyor.

Demircioğlu Caddesi’de Manisa Alaşehir’den döndüğünü belirten Mehmet Ali Ünal(30), “ Evet, biz 1.5 saattir kuyruktayız ve hala daha kuyruktayız. Bayram yoğunluğu malum, herkes biraz daha dikkatli olursa daha iyi olur” dedi.

Balıkesir’in Altınoluk Beldesinden geldiğini belirten Ali Çimen(50), “Altınoluk’tan 1 saatte Çanakkale’ye geldim ama Çanakkale girişinden 4 saatte kent merkezine inemedim. Gemiyi de kaçırdık bir yarım saat daha bekleyeceğiz” diye konuştu. Yol durumunun normal olduğunu da sözlerine ekleyen Çimen, yoğunluğun Çanakkale girişinde arttığını kaydetti.

GESTAŞ AŞ. Yetkilileri Çanakkale’den Kilitbahir’e 4, Çanakkale’den Eceabat’a ise 2 arabalı feribotla hizmet verdiklerini, araç yoğunluğunun da akşam saatlerinde artacağı yönünde açıklamalarda bulundu.

SAİM ÇOTUK - UTKU YAŞAR CÜCE

dikGAZETE.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ