USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Feray Şahin davasında gözler Yargıtayın vereceği kararda

Mersin'de üniversite son sınıf öğrencisiyken kaldığı evde bir polis memuru tarafından öldürülen Feray Şahin'in ailesi, Yargıtayın vereceği kararı bekliyor.

Feray Şahin davasında gözler Yargıtayın vereceği kararda
12-06-2019 02:22
Google News

Mersin'de 19 Eylül 2017 tarihinde kaldığı evde polis memuru F.B.A. tarafından öldürülen Feray Şahin'in ailesi, yaklaşık 3 aydır Yargıtayda bulunan dosyadan karar bekliyor. Yerel mahkemenin vermiş olduğu 5 yıl 3 aylık cezaya tepki gösteren talihsiz kızın ailesi, yargıtayın bu kararı bozacağına inandıklarını kaydetti. Davanın yeniden görülmesini isteyen acılı aile 1,5 yıl hapis yattıktan sonra tahliye edilen F.B.A.'nın tekrar tutuklanarak en ağır cezanın verilmesini talep ediyor.

“Hiç tanımadığımız biri kızımı katletti”

Baba Bekir Şahin kızının hiç tanımadıkları bir kişi tarafından öldürüldüğünü söyleyerek, "Kızımız iki yıl önce üniversitede okurken hayatımızda hiç görmediğimiz tanımadığımız bir kişi tarafından katledildi. Suçsuz, günahsız kızımız hayatının baharında katledildi. Kızımızın ve bizim çok güzel hayallerimiz vardı. Mezun olup ülkesine milletine faydalı olacaktı" dedi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ