USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe'yi yoğun fikstür bekliyor

Fenerbahçe, Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde yoğun bir temponun içine giriyor. - Anadolu Ajansı

Fenerbahçe'yi yoğun fikstür bekliyor
15-10-2016 19:02
Google News

İSTANBUL - Emrah Oktay

Süper Lig'de yarın Aytemiz Alanyaspor'u Ülker Stadı'nda konuk edecek Fenerbançe, üç kulvarda 49 gün sürecek yoğun bir maç programı bekliyor.

Fenerbahçe, 49 günde 7 Süper Lig, 3 UEFA Avrupa Ligi, 1 de Ziraat Türkiye Kupası maçına çıkacak ve ortalama 4,5 günde bir müsabaka yapacak.

Bu karşılaşmaların 6'sında rakiplerini sahasında ağırlayacak Fenerbahçe, 4 maçı ise deplasmanda oynayacak. Sarı-lacivertlilerin Ziraat Türkiye Kupası'nda yapacağı müsabakadaki rakibi ve karşılaşmanın oynanacağı yer ise henüz belli değil.

İki de derbi maçı oynayacak 

Sarı-lacivertli takım, 49 günlük periyotta iki de derbi maç oynayacak.

Süper Lig'in 11. haftasında 20 Kasım'da Galatasaray'ı konuk edecek Fenerbahçe, 13. haftada ise 3 Aralık'ta Beşiktaş'ı ağırlayacak. 

Manchester United ile iki maç

Sarı-lacivertli takımın UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United ile yapacağı iki maç ve Zorya karşılaşması da bu periyoda denk geldi.

A Grubu'nda geride kalan iki hafta sonunda 4 puanla lider durumda bulunan Fenerbahçe, 20 Ekim'de deplasmanda Manchester United'a konuk olacak. İngiliz ekibini 3 Kasım'da İstanbul'da ağırlayacak sarı-lacivertli ekip, deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Ukrayna'nın Zorya takımıyla 24 Kasım'da Ülker Stadı'nda mücadele edecek.

21 günde 6 maç yapacak

Fenerbahçe, ayrıca 21 günlük süreçte 6 maç yapacak.

Yarın Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasıyla bu periyodun içine girecek sarı-lacivertli ekip, bu mücadelenin ardından UEFA Avrupa Ligi'nde 20 Ekim Perşembe günü Manchester United'a konuk olacak. Bu müsabakadan 4 gün sonra ligde Atiker Konyaspor deplasmanına gidecek Fenerbahçe, 30 Ekim'de iç sahada Kardemir Karabükspor'la karşılaşacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde 3 Kasım'da Manchester United ile İstanbul'da oynayacak sarı-lacivertliler, 6 Kasım'da deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ