USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan ’Dubai’ açıklaması

Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri, Dubai’deki bir otelde çıkan yangından sonra, tatil için bölgede bulunan futbolcuları hakkında açıklama yaptı.Sarı-laciverli kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:"Futbol dünyasından pekçok ismin...

Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan ’Dubai’ açıklaması
31-12-2015 23:38
Google News
Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri, Dubai’deki bir otelde çıkan yangından sonra, tatil için bölgede bulunan futbolcuları hakkında açıklama yaptı.
Sarı-laciverli kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:
"Futbol dünyasından pekçok ismin de yılbaşı tatilini geçirdiği Dubai’de bir otelde çıkan yangın haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Profesyonel Futbol Takımımızdan bu kentte tatil yapan oyuncularımızla temasa geçilmiş ve futbolcularımızın yangın bölgesine uzak bir yerde konakladıkları ve oyuncularımızla ilgili endişe edilecek bir durum olmadığını öğrenmiş bulunmaktayız."

Beşiktaş’tan yapılan açıklama şu şekilde:
"Spor Toto Süper Lig’e verilen arada tatil için Dubai’ye giden bazı futbolcularımız, bu ülkedeki bir otelde yaşanan yangından etkilenmemiştir ve herhangi bir sorunları bulunmamaktadır. Futbolcularımız ile irtibata geçilmiş ve bir sorun yaşamadıkları öğrenilmiştir."
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ