USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

'Fenerbahçe'nin bu başarısı elbette unutulmayacaktır'

THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı, "Gerek THY'nin, gerek Türk sporunun, Türkiye'nin her alanda çıtasının yükselmesine ettiği liderliğinin meyvesini aldık. Fenerbahçe'nin bu başarısı elbette unutulmayacaktır." dedi. - Anadolu Ajansı

'Fenerbahçe'nin bu başarısı elbette unutulmayacaktır'
22-05-2017 16:32
Google News

İSTANBUL

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, THY'nin kurumsal müşterilerine yönelik sadakat programı Turkish Airlines Corporate Club'a üye firmaların, Yapı Kredi ayrıcalığıyla "Turkish Airlines Corporate Club Kartı" kullanmaları ilişkin düzenlenen iş birliği anlaşması sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Aycı, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın, THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali organizasyonunda Yunanistan'ın Olympiakos takımını yenerek tarihinde ilk kez şampiyon olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Fenerbahçe'nin Sinan Erdem gibi muhteşem bir salonda, muhteşem Fenerbahçe taraftarı önünde galip gelerek şampiyon olduğunu hatırlatan Aycı, "Aynı zamanda Türkiye'de herkesin yek vücut olup, Cumhurbaşkanımızdan başlayarak, İstanbul'u yönetim Valimiz, Belediye Başkanımızın, Emniyet Müdürümüzün çok büyük destekleri var. Basketbol Federasyon Başkanı Hidayet Türkoğlu ve ekibi ile Fenerbahçe yönetimini tebrik ediyorum" diye konuştu.

Aycı, Fenerbahçe taraftarına, Fenerbahçeli olmadığı halde dualar ve alkışlarıyla destek veren tüm vatandaşlara, Avrupa'da yaşayan Türklere ve Türkiye için kalbi çarpan Ortadoğu ve farklı ülkelerdeki herkese teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendilerine her daim destek verdiğini vurgulayan Aycı, şöyle konuştu:

"Gerek Türk Havayollarının, gerek Türk sporunun, Türkiye'nin her alanda çıtasının yükselmesine ettiği liderliğinin bir meyvesini daha aldık. Fenerbahçe'nin bu başarısı elbette unutulmayacaktır."

Euroleague Başkanı Jordi Bartomeu'ya teşekkür eden Aycı, "Avrupa Basketbol Ligi Çin'e yayılıyor. Çin'de taraftarlar toplamaya başlıyor. Bizim için de gelecek Asya'da, Pasifik’te." dedi.

Aycı, THY Euroleague MVP'si olan Ekpe Udoh 1 milyon uçuş mil ödülünü verdiklerini belirterek, Udoh'un bu ödülü oyunu, cesareti ve zekasıyla hak ettiğini ve Fenerbahçe'nin çok kıymetli oyuncuların yanı sıra Zeljko Obradovic gibi efsane bir hocaya sahip olduğunu kaydetti.

Muhabir: Kenan Irtak, Musab Turan


dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ