USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe'de hedef liderlik

Fenerbahçe, spor toto süper lig'in 15. haftasında kendi evinde oynayacağı medipol başakşehir maçını kazanarak liderlik koltuğuna tekrar oturmak.

Fenerbahçe'de hedef liderlik
13-12-2015 14:34
Google News

Sarı-lacivertli takım, Süper Lig'in 15. haftasında Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Medipol Başakşehir'i konuk edecek. Sarı-lacivertli ekip, bu maçı kazanarak kaybettiği liderlik koltuğuna tekrar oturmak istiyor.

15. RANDEVU
Fenerbahçe ile eski adı İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan Medipol Başakşehir, Süper Lig'de 15. kez karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertli takım, oynadığı 14 maçtan 7'sini kazanırken, turuncu-lacivertli ekip ise 5 karşılaşmayı kazandı. 2 karşılaşmada ise rakipler birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Fenerbahçe 21 gol atarken, kalesinde ise 18 gol gördü.
İki takım arasında Kadıköy’de yapılan 7 lig maçında sarı-lacivertliler, 6 kez 3 puan sevinci yaşarken, 1 mücadelede ise sahadan 1 puanla ayrıldı. Sarı-lacivertliler evinde oynadığı maçlarda rakip fileleri 15 gol kez havalandırırken, kalesinde ise 5 gol gördü.

CÜNEYT ÇAKIR YÖNETECEK
Bugün Ülker Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak olan müsabakayı Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını ise Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Serkan Ok olacak. Karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Abdulkadir Bitigen ve Mehmet Fatih Gökçe.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ
Vitor Pereira yönetimindeki sarı-lacivertlilerin sahaya şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor.
"Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Kjaer, Bruno Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Souza, Nani, Alper Potuk, Fernandao."

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ