USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan&Hayat

Fenerbahçe’de bomba İlkay Gündoğan hamlesi! Mourinho çok istedi, Acun görüşmelere derhal başladı…

Fenerbahçe’de bomba İlkay Gündoğan hamlesi! Mourinho çok istedi, Acun görüşmelere derhal başladı…

Fenerbahçe’de bomba İlkay Gündoğan hamlesi! Mourinho çok istedi, Acun görüşmelere derhal başladı…
05-08-2024 12:32
Google News

FUTBOL HABERLERİ: Fred’in yaşadığı sakatlık ve Krunic’in son form durumu sarı lacivertli ekipte orta saha sıkıntısı yaşanmasına neden oldu. Fenerbahçe yaşadığı bu sıkıntı için çözüm arıyor. Galatasaray’ın ilgilendiği İlkay Gündoğan’ı transfer etmek isteyen sarı lacivertli ekip için yeni bir iddia ortaya atıldı.

Fenerbahçe’de orta saha krizi yaşanıyor. Fred’in yaşadığı sakatlık ile birlikte Krunic’in de performansının yetersiz olması sarı lacivertli ekibi yeni arayışlara itti. Bu arayışlar ile birlikte ortaya İlkay Gündoğan iddiaları atıldı. Yıldız oyuncu için Galatasaray’dan geldiği teklif geldiği haberleri ortalığı kızıştırıyor.

Spor Depor’da yer alan habere göre Alman Milli takım kaptanı İlkay Gündoğan, Fenerbahçe’nin olası yaşadığı sorunların üstesinden gelmek adına önemli bir çözüm önerisi olarak sunuldu. Aynı zamanda bu transferin Mourinho tarafından talep edildiği ve Asbaşkan Acun Ilıcalı’nın da görüşmeleri ilerlettiği ortaya çıktı.

İlkay’dan Arda Güler’e Galatasaray cevabı!

ABD’de oynanan Real Madrid-Barcelona maçı sonrasında Arda ve İlkay arasındaki konuşma İspanyol basınında çok geniş yankı uyandırdı. Arda’nın İlkay’a “Galatasaray’a gidecek misin?” sorusuna Barçalı yıldızın “Henüz karar vermedim” cevabını verdiği öğrenildi.

Barcelona forması ile 51 resmi maça çıkan İlkay Gündoğan’ın 5 gol-14 asist performansı sergileyerek ön plana çıktığı biliniyor. Aynı zamanda Manchester City’de de oynadığı dönem oldukça başarılı bir performans gösteren yıldız futbolcunun Barcelona ile dikkat çektiği biliniyor.

Kaynak: www.spordepor.com

.

.

v

.

-Tanıtım haber-

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ