USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Faciaya ramak kala! Kırmızıda geçti, akaryakıt pompasına daldı

Yozgat’ta kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen minibüs, halk otobüsüne çarptıktan sonra petrol istasyonuna dalıp akaryakıt pompasına çarparak durabildi. Kazada iki kişi yaralandı. https://www.youtube.com/watch?v=HiPE97MpK58 Kaza Yozgat girişinde m

Faciaya ramak kala! Kırmızıda geçti, akaryakıt pompasına daldı
16-06-2015 04:37
Google News
Yozgat’ta kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen minibüs, halk otobüsüne çarptıktan sonra petrol istasyonuna dalıp akaryakıt pompasına çarparak durabildi. Kazada iki kişi yaralandı.
Kaza Yozgat girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ankara istikametinden Yozgat istikametine gelmekte olan ve Onur Ş. yönetimindeki 38 SY 624 plakalı minibüsün Atatürk yolu kavşağında kırmızı ışık ihlali yaptığı ve karşı yöne geçmekte olan Yusuf Altın yönetimindeki 66 H 0014 halk otobüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 38 SY 624 plakalı minibüs petrol istasyonuna girip akaryakıt pompasına çarparak durabildi. Kazada minibüs şoförü Onur Ş. ve yanında bulunan Alparslan A. yaralandı. Yaralılar Yozgat devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, kaza ucuz atlatıldı. Petrol istasyonuna gelen itfaiye ekipleri herhangi bir yangın ihtimaline karşı tedbir aldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ