USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Faciadan dönüldü: Tam 1 ton patlayıcı ele geçirildi

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesindeki Gürbulak Sınır Kapısı’na giden yoldaki menfeze yerleştirilen yaklaşık bir tonluk patlayıcı imha edilirken, kapatılan sınır kapısı ise yeniden açıldı. Türkiye ile İran arasındaki Gürbulak Sınır...

Faciadan dönüldü: Tam 1 ton patlayıcı ele geçirildi
14-07-2016 20:46
Google News
Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesindeki Gürbulak Sınır Kapısı’na giden yoldaki menfeze yerleştirilen yaklaşık bir tonluk patlayıcı imha edilirken, kapatılan sınır kapısı ise yeniden açıldı.
Türkiye ile İran arasındaki Gürbulak Sınır Kapısı yakınlarındaki Buyuretti köyü bölgesinde bir menfeze yerleştirilen patlayıcının vatandaşlar tarafından fark edilmesi üzerine hemen güvenlik güçlerine haber verildi. Bölgeye gelen güvenlik güçleri çevrede önlem alırken; gümrük kapısı giriş-çıkışlara, karayolu ise araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Bölgeye sevk edilen bomba imha uzmanlarının yaptığı titiz çalışmanın ardından yaklaşık bir tonluk patlayıcı yerinden alınarak boş bir alanda imha edildi. Yaklaşık 6 saat boyunca kapalı olan yol ve sınır kapısı ise yeniden araç geçişlerine açıldı.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ