USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Eylem hazırlığındayken yakalandılar

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde polisin şafak vakti yaptığı eş zamanlı operasyonlarda, eylem hazırlığında olduğu tahmin edilen 3 kişi yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, terörle mücadeleye yönelik sürdürdüğü çalışmal

Eylem hazırlığındayken yakalandılar
14-08-2015 16:39
Google News

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde polisin şafak vakti yaptığı eş zamanlı operasyonlarda, eylem hazırlığında olduğu tahmin edilen 3 kişi yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, terörle mücadeleye yönelik sürdürdüğü çalışmalar kapsamında, Suruç ilçesinde PKK/KCK silahlı terör örgütü üyelerine yönelik şafak operasyonu düzenlendi. Özel harekat ekiplerinin de destek verdiği operasyonda, 5 adrese yapılan eş zamanlı baskınlarda eylem hazırlığı içerisinde oldukları değerlendirilen H.S., İ.H.Ç. ve M.B. yakalanarak gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda 1 adet uzun namlulu tüfek ve bu silaha ait 1 adet şarjör ile 277 adet fişek, bir adet ruhsatsız 9 mm tabanca ve bu tabancaya ait 1 şarjör ile 31 adet mermi, 1 adet kuru sıkı tabanca ve çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar hakkında adli tahkikata başlandı.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ