USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

'Eto'o konusu kapandı'

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kamerunlu yıldız oyuncunun Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddialarıyla ilgili, "Eto'o konusu kapandı. Bundan sonra bir şey olacağını zannetmiyorum." dedi. - Anadolu Ajansı

'Eto'o konusu kapandı'
26-01-2017 15:08
Google News

ANTALYA

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında Samuel Eto'o hakkında çıkan transfer haberlerini yalanlayan Çalımbay, "Eto'o konusu kapandı. Bundan sonra bir şey olacağını zannetmiyorum. Onu konuşmaya bile gerek yok. Biz artık lige odaklandık. Zaten bir haftadan az bir süre sonra transfer dönemi de bitiyor. Yaptığımız 3 transfer var. Bunların yanına 1-2 oyuncuyu katmak istiyoruz ama istediğimiz gibi olmayınca transferi durdurduk. Belki yurt dışından bir tane yerli arkadaşımız gelebilir. O da daha belli değil." diye konuştu.

"Hedefimiz ilk 10 içerisinde olmak"

Ligin ikinci yarısına, aldıkları iki deplasman galibiyetiyle iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten deneyimli teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çok iyi bir bütünlük yakaladık. Bunu sezon sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. Tek amacımız, geldiğimiz günden beri yakaladığımız mükemmel istikrarı sezon sonuna kadar devam ettirmek. Bütün gayemiz bu. Hedefimiz ilk 10 içerisinde olmak. Neresinde oluruz bilemiyorum ama inşallah iyi bir yerinde oluruz."

Çalımbay, gelecek yıl için düşüncelerinin çok farklı olduğunu kaydederek, "Gidişattan, oyuncu arkadaşlarımızdan çok memnunum. Aldığımız iki galibiyetle lig bitmiyor. Daha çok kritik ve önemli maçlar oynayacağız. Ligin altı üstü çok karışık. Baktığınız zaman bütün takımlar transferler yapıyorlar. Kadrolarını güçlendiriyorlar. Her maç, her takım için önemli. Öyle kolay geçecek bir maç bundan sonra oynanmayacak. Biz de bunu biliyoruz ona göre tedbirlerimizi aldık." şeklinde konuştu.

Muhabir: Sinan Özmüş

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ