USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Eskişehir’e G.Saray cezası !

Eskişehirspor yönetimi, tribün kapatma cezası sonrasında Galatasaray maçında seyirci girişi yapılacak tribünler hakkında bir açıklama yaptı. Eskişehirspor resmi sitesinde yapılan açıklamada, Gaziantepspor maçına giriş yapmış olan, kombineli veya biletli t

Eskişehir’e G.Saray cezası !
06-02-2015 08:04
Google News

Eskişehirspor yönetimi, tribün kapatma cezası sonrasında Galatasaray maçında seyirci girişi yapılacak tribünler hakkında bir açıklama yaptı.
Eskişehirspor resmi sitesinde yapılan açıklamada, Gaziantepspor maçına giriş yapmış olan, kombineli veya biletli taraftarların, alınan ceza gereği bu Galatasaray karşılaşmasına alınmayacağı belirtildi. Yapılan açıklamanın devamında ise şunlar ifade edildi:
“9 Şubat Pazartesi saat 20:00’de oynayacağımız Galatasaray maçında, tribün kapatma cezamızdan ötürü yalnızca, Açık Tribünün yeni statüye göre kale arkası olarak adlandırılmış olan, eski adı F ve K Blokları, yeni adları A Kale Arkası 395 kişi ve B Kale Arkasına 850 kişi seyirci alımı yapılacaktır. Tribünlere girişler sadece 5 Şubat 2015 tarihinden önce alınmış olan ve Eskişehirspor logolu Passolig kart sahiplerine açık olacaktır. 5 Şubat 2015 ve sonraki tarihlerde alınan Passolig kartları ile bu maça giriş mümkün olmayacaktır. Gaziantepspor maçında bulunmayıp kombine kart sahibi olan taraftarlarımız ise kale arkası tribünlerine maç bileti satın alarak giriş yapabilirler. Misafir seyirci tribününe sadece Galatasaray logolu Passolig kart sahipleri alınacaktır. Bilet satışları 6 Şubat Cuma günü saat 10:00’dan itibaren Atatürk Stadı gişeleri ve Passolig satış kanallarından başlayacaktır. Bilet fiyatları şu şekilde oluşmuştur. A ve B Kale arkası tribünleri : 50 TL, Misafir Seyirci Tribünü : 200 TL’dir.”
(iHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ