USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Esad’a yönelik açıklamalarda bulundu

Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabius, ülkesinde yayınlanan bir gazeteye verdiği röportajda, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’ın ülkedeki geçiş süreci başlamadan önce görevden ayrılmasının gerekmediğini söyledi. Fransa Dışişleri...

Esad’a yönelik açıklamalarda bulundu
05-12-2015 15:45
Google News
Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabius, ülkesinde yayınlanan bir gazeteye verdiği röportajda, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’ın ülkedeki geçiş süreci başlamadan önce görevden ayrılmasının gerekmediğini söyledi.
Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabius, ülkesinde yayın yapan Le Progres adlı yerel bir gazeteye verdiği röportajda, Suriye ve Esad’a yönelik açıklamalarda bulundu. Fabius, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’ın ülkedeki geçiş süreci başlamadan önce görevden ayrılması gerekmediğini söyledi. Fransız Bakan, “IŞİD’e karşı mücadele çok önemli. Ancak, bu Suriyeli ve bölgesel güçler birleşirse etkili olacaktır. Birleşik Suriye, siyasal bir geçiştir. Bu durum, Esad’ın geçiş sürecinden önce dahi görevinden ayrılması anlamına gelmiyor. Ancak, gelecek için bir teminat olması gerekiyor” dedi.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ