USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Ermenistan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kutlamayacakmış!

Ermenistan Dışişleri Sözcüsü Balayan, yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan’ı kutlamayacaklarını açıkladı.

Ermenistan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kutlamayacakmış!
03-07-2018 00:43
Google News

Ermenistan Dışişleri Bakanlığı Resmi Sözcüsü Tigran Balayan, yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kutlamayacaklarını açıkladı.

Kafkassam Moskova muhabiri Fuad Safarov’un bildirdiğine göre, basın toplantısında konuşan Balayan, bir soru üzerine konuyla ilgili şunları kaydetti:

“2014 yılına kadar Ermenistan ve Türkiye bir birini ulusal bayramlarını resmi şekilde kutluyorlardı. Erdoğan, 2014 yılında cumhurbaşkanı olduktan sonra bu resmi tebrik pratiği de sona erdi.” 

Ermenistan Dışişleri sözcüsü Balayan, "Türkiye’deki seçim öncesi söylemler ve mevcut siyasi durum nedeniyle ikili ilişkilerde herhangi bir olumlu değişikliğin olacağını beklemek de yanlış olur” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, 24 Haziran seçimleri sonrası dünyanın en ücra köşelerindeki ülkelerden kutlama mesajları gelmeye devam ediyor.

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
suzane
suzane 6 yıl önce
artık yeter ..bıtsın bu duşmanlık ne olur..bıtsın ya..komşularla mutlu yaşamak ıstıyorus..bıktım ben ..poıtıka bana ne ya..bız de ınsanıs..bız de rhat bır nefes almak ıstıyorus yeter.kım olursa olsun benıom duşmanım yok..benım duşman polıtıka..ben kutluyorum sayın Recep Tayıp Erdogana ..ona cok sevıyorum ve hatta bır gun gorme sansıma ınanyorum ...hayalımdır..cok guclu bır lıder ve cok guzel ınsan...bıtsın artık kın ve nefret..komsularla mutlu yasayalmım..kapılara acalım bız de mutlu olalım..bır ermenı olarak ben sadee dostluk ve huzur hayal edıyorum..bırlık olalım..lutven bır cozum bulun artık...bızım cocuklar bızım yalnısgı yapmasınlar..nefret ıstemıyorum..turklerde gercektan cok sevıyorum...tum dunyaya Allah mutluluk versın..amın.
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ