USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Ermeni asıllı Rus uzman Kurginyan’dan akılalmaz iddia: Türkiye, Paşinyan'a Başbakan olması için para verdi

Ermeni asıllı Rus uzman Kurginyan, Türkiye’nin Ermenistan Başbakanı Paşinyan'a Başbakan olması için para verdiğini, işgal edilen toprakların da Erivan’ın talimatıyla Azerbaycan’a teslim edildiğini iddia etti

Ermeni asıllı Rus uzman Kurginyan’dan akılalmaz iddia: Türkiye, Paşinyan'a Başbakan olması için para verdi
27-01-2021 09:10
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Ermeni asıllı Rus siyaset uzmanı ve bilim adamı Sergey Kurginyan, akıl almaz bir iddiada bulunarak, "Türkiye ve Azerbaycan'ın sağladığı paralarla Nikol Paşinyan, Ermenistan'ın Başbakanı görevine getirildi” dedi.

Rus ulusal TV Tsentr televizyon kanalının bir canlı yayın programında konuşan Kurginyan, işgalci Ermeni ordusunun Azerbaycan'a ait Karabağ bölgesinde Şuşa kenti dahil, önemli mevzileri Erivan'dan gelen talimatlar üzerine teslim ettiğini iddia etti.

Kurginyan, "Paşinyan sadece Türkiye değil, Azerbaycan'ın da parasını kullanarak Ermenistan'ın Başbakanı oldu. Ankara ve Bakü'nün Paşinyan'a verdikleri asıl görev Karabağ topraklarını teslim etmekti" şeklinde bir iddia öne sürdü.

Kurginyan'ın akıl almaz iddiasına göre, bu "hizmetleri" karşılığında Paşinyan ailesi Azerbaycan tarafından "ödüllendirildi." 

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ