USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Erdoğan’dan "Cenevre görüşmeleri" açıklaması

Ekvador’da konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ertelenen Cenevre görüşmelerine ilişkin, "Bu görüşmeler devam ederken Suriye halkına yönelik saldırılar da devam ediyor. Bu saldırıları durduramayan dünya, bizden bu sığınmacı...

Erdoğan’dan "Cenevre görüşmeleri" açıklaması
04-02-2016 23:12
Google News
Ekvador’da konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ertelenen Cenevre görüşmelerine ilişkin, "Bu görüşmeler devam ederken Suriye halkına yönelik saldırılar da devam ediyor. Bu saldırıları durduramayan dünya, bizden bu sığınmacı akınını durdurmamızı istiyo" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekvador Devlet Başkanı Raffael Correa ile ortak basın açıklaması yaptı. Burada konuşan Erdoğan Cenevre görüşmelerine değindi. Erdoğan, "Cenevre görüşmeleri 25 Şubat’a ertelendi. Bu görüşmeler devam ederken Suriye halkına yönelik saldırılar da devam ediyor. Binlerce sivil Türkiye’ye doğru harekete geçti. Suriye’de bunlar yaşanırken bu akım nasıl durdurulacak. Bu insanlar nereye gidecekler. Müzakerelerin netice vermesi için bu saldırıların durdurulması gerekmiyor mu. Bu saldırıları durduramayan dünya, bizden bu sığınmacı akınını durdurmamızı istiyor. Cenevre Anlaşması şu anda durdu. Soruyorum Cenevre’den ümidi olan var mı? Suriye’de ibadethaneler yıkıldı tarih yok oldu. Kimse ses çıkarmıyor" dedi.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ