USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Erdoğan’dan AA’ya geçmiş olsun telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu Ajansı Genel Müdürü Şenol Kazancı’yı telefonla arayarak, terör örgütü PKK tarafından kaçırılmalarının ardından bugün serbest bırakılan AA mensubu gazeteciler için "geçmiş olsun" dileklerini...

Erdoğan’dan AA’ya geçmiş olsun telefonu
21-02-2016 18:16
Google News
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu Ajansı Genel Müdürü Şenol Kazancı’yı telefonla arayarak, terör örgütü PKK tarafından kaçırılmalarının ardından bugün serbest bırakılan AA mensubu gazeteciler için "geçmiş olsun" dileklerini iletti.
Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anadolu Ajansı Genel Müdürü Şenol Kazancı’yı telefonla arayarak, PKK tarafından kaçırılan ve bugün serbest bırakılan gazetecilerle ilgili bilgi alıp "geçmiş olsun" dileklerini iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazancı’yla yaptığı görüşmenin ardından terör örgütü tarafından kaçırıldıktan sonra serbest bırakılmış olan muhabir Rauf Maltaş, fotomuhabiri Onur Çoban ve kameraman Kenan Yeşilyurt’u da telefonla aradı. Telefon görüşmesinin gazetecilerin serbest bırakılmaları akabinde Nusaybin İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde bulundukları sırada gerçekleştiği belirtildi.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ