USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Erdoğan Kâbe-i Muazzama'yı tavaf etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kâbe'yi Muazzama'yı tavaf ederek umre vazifesini gerçekleştirdi. Erdoğan böylelikle, halk tarafından Cumhurbaşkanlığına seçildikten sonra ilk kez ihrama girip Cumhurbaşkanı olarak umre görevini ifa etmiş oldu. 23.30'

Erdoğan Kâbe-i Muazzama'yı tavaf etti
01-03-2015 04:27
Google News
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kâbe'yi Muazzama'yı tavaf ederek umre vazifesini gerçekleştirdi. Erdoğan böylelikle, halk tarafından Cumhurbaşkanlığına seçildikten sonra ilk kez ihrama girip Cumhurbaşkanı olarak umre görevini ifa etmiş oldu.
23.30'da Cidde'ye indi...
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı taşıyan "TUR" uçağı saat 23.30’da Cidde Kral Abdulaziz Uluslararası Havalimanı’na indi. Havalimanında Suudi yetkililer tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyet, karayoluyla Mekke’ye hareket etti.
Erdoğan Kâbe-i Muazzama'yı tavaf ediyor...
Mekke'ye varmadan Umre niyeti için ihrama girip namaz kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kâbe-i Muazzama'yı tavaf ederken çekilen görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. İşte o görüntüler...
Ailesi, milletvekilleri, işadamları ve gazetecilerle...
erdoganumree

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, eşi Emine Erdoğan’ın yanı sıra Başbakan Yardımcıları Yalçın Akdoğan ve Numan Kurtulmuş, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, AK Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, gazeteciler ve iş adamlarından oluşan heyet de eşlik ediyor.

B--JZ0BVIAAMazG

B--FWcsU0AAm9DF-1

B--GZSPU8AAyAMY

B--Mi80UQAAnJZt.jpg-large

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ