USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Erdoğan: Dağ, taş demeden inlerine girip kovalayacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses’ mitinginde yaptığı konuşmada, 'Teröre ve teröriste en ufak bir müsamaha gösterilmeyecek. Dağ, taş demeden inlerine girip kovalayacağız' dedi.

Erdoğan: Dağ, taş demeden inlerine girip kovalayacağız!
20-09-2015 22:03
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses’ mitinginde yaptığı konuşmada, 'Teröre ve teröriste en ufak bir müsamaha gösterilmeyecek. Dağ, taş demeden inlerine girip kovalayacağız' dedi.

Cumhurbalkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı’da yapılan ‘Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses’ mitinginde halka hitap etti.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından önemli başlıklar:

Sizleri tüm kalbimle selamlıyorum. 81 ildeki vatandaşlarımızı selamlıyorum. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Milletim adına buradan İstanbul'dan şükranlarımı sunuyorum.

'Allah razı' olsun

Terör örgütlerinin saldırılarına karşı direnen, sabreden tüm kardeşlerimden 'Allah razı' olsun diyorum. Beraberliğimiz daim olsun diyorum. İnanıyorumki bu beraberliğimiz bozulmayacak ve inançlı bir şekilde geleceğe yüreyeceğiz.

'Bir olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız'

Sizler, edebi vatanımızı ve kardeşliğimizi fitneyle bölmek isteyenlere en güzel cevabı buradan veriyorsunuz. Rabbim yolumuzu açık etsin. Bir olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız. İnsanların en hayırlısı insanlara en faydalı olandır. Bizim ilkemiz budur.

'Hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık, kaçınmayacağız'

Kim bayrağımıza sahip çıkıyorsa millidir. Bu bayrağın yere düşmemesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık, kaçınmayacağız. İhtiyaç çıktığı zaman can vermeyi cana minnet sayarak vazifemize koşarız. Bu millet bugün oynanan oyunu farkındadır.

Dağ, taş demeden inlerine girip kovalayacağız

Teröre ve teröriste en ufak bir müsamaha gösterilmeyecek. Dağ, taş demeden inlerine girip kovalayacağız.

'Kürt sorunu yok, terör sorunu var'

Bu ülkede etnik kökeninden dolayı kimseyi dışlamadık, dışlamayız. Benim ülkemde etnik sorun yok, ülkemde terör sorunu vardır. Bu terör sorunu hepimizin ortak bir sorunudur çünkü herkes aynı toprağın insanıdır. Kürt sorunumuz yok, terör sorunumuz vardır.

Cici çocuk sen kimi aldatıyorsun?

Cici çocuk sen kimi aldatıyorsun? Kimi kandırıyorsun? Şimdi 1 Kasım'a gidiyoruz aynı oyunu yine oynayacaklar. 1 Kasım'da sizden 550 yerli ve milli bu ülke için çalışacak milltevekili göndermenizi istiyorum. Bizler kardeş kavgası çıkartmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Kapı kapı dolaşacağız ve herkese anlatacağız.

Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin.

dikGAZETE
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ