USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Epay İştiraki Eastropay.com Açıldı

Türkiye’de güvenilir online ödeme merkezi olan Epay, Paykasa çalışması sonrası Astropay alanında da bayilik açarak müşterilerini memnun etti.

Epay İştiraki Eastropay.com Açıldı
13-06-2016 17:32
Google News

Astropay ihtiyacı olan daimi müşterileri ve yeni müşterileri için web sayfaları www.eastropay.com üzerinden Astropay satışı yapmaktalar.

Tüm dünyaca kabül edilen güvenilir ödeme yöntemi Astropay, ülkemizde henüz istenildiği kadar kullanılmıyor. Kullanım oranları Avrupa veya Amerika’ya göre oldukça düşük. Fakat; ileri ki süreçlerde yurtdışı merkezli alışveriş sitelerinde kredi kartı bilgilerinizi kullanmadan güvenle alışveriş yapabildiğiniz Astropay kullanım oranlarını artıracak gibi duruyor.

Nitekim Skype gibi önemli kurumlara ödemelerde yine Astropay üzerinden yapılabilir. Peki, Astropay kullanmak neden kişisel güvenliğiniz için önem sarfediyor? Bu soruya net bir cevap vermek gerekirse Kredi Kartı gibi ödeme yapıyorsunuz ve bu sizin kredi kartınız değil. İlgili 16 haneli kod sanal para birimi Astropay kodudur.

Eastropay ise tam olarak burada Kıbrıs merkezli bir şekilde tüm dünyaya Astropay satışı yapıyor. Bildiğiniz gibi Epay, Kıbrıs merkezli ve dünya da bir çok ülkeye Astropay, Paykasa kart bilgilerini güvenle satan kendi sektörünün en güvenilir firmalarından birisidir. Astropay içinse eastropay.com şu an kullanılabilir durumda. Güvenli alışveriş için web sitesi tarayıcılarınızda eastropay.com veya epay.com.tr yazdığına emin olun. Aksi taktirde ciddi paralar vererek almak istediğiniz kod çalışmıyor olabilir. Bu durum sizi ciddi sıkıntılara sokabilir.

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ