USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Enuygun.com sektörde ilk 5'i hedefliyor

"2028 yılında dünyanın en büyük 5 seyahat sitesinden biri olmayı hedefliyoruz"

Enuygun.com sektörde ilk 5'i hedefliyor
12-02-2020 13:16
Google News

Uçak bileti sitesi Enuygun.com Üst Yöneticisi (CEO) Çağlar Erol, 2028 yılında dünyanın en büyük 5 seyahat sitesinden biri olmayı hedeflediklerini bildirdi.

Enuygun.com'dan yapılan açıklamaya göre, uçak ve otobüs bileti satışı, otel rezervasyonu ve araç kiralama gibi farklı yelpazede, seyahat sektörüne yönelik hizmetler sunan şirket, 2019 yılını değerlendirdiği ve gelecek hedeflerinin paylaşıldığı basın toplantısı düzenledi.

Açıklamada, toplantıdaki ifadelerine yer verine Çağlar Erol, kuruldukları günden bu yana Türkiye'de uçak bileti satın alım alışkanlıklarını değiştiren ve pazara yön veren bir hizmet sunduklarını dile getirdi.

Erol, en güncel teknolojileri kullanarak birçok ilke imza attıklarını ve Türkiye'nin en büyük uçak bileti satış sitesi konumuna yükseldiklerini belirterek, "Bugün 17 milyondan fazla aylık ziyaretçimiz ve 6 milyonun üzerinde mobil uygulama indirilme sayımızla Türkiye'de dijital seyahatin lideriyiz. Bugün Türkiye'de her 100 yurt içi uçak biletinin yaklaşık 10’u Enuygun.com üzerinden satın alınıyor. Son üç yıl içerisinde 15 milyondan fazla yolcu, uçak biletini Enuygun.com'dan aldı.

Hava yolu şirketlerinin farklı uçuş seçeneklerini karşılaştırarak, kullanıcılarımızın en uygun uçak biletini bulmalarına yardımcı olurken aynı zamanda uçak bileti satışındaki güçlü konumuz sayesinde otobüs bileti ve otel rezervasyonları için de tercih ediliyoruz. Ayrıca araç kiralama hizmeti de veriyoruz. Kısacası her bir aşama için farklı web sitelerini gezmektense tek seferde tüm uçuş, otobüs ya da otel seçeneklerini listeleyip kendilerine en uygun ulaşım yolunu ve oteli seçip satın alabiliyorlar." ifadelerini kullandı.

Kendilerini seyahat odaklı bir teknoloji şirketi olarak konumlandırdıklarını ve en yeni teknolojileri kullanmakla kalmayıp kendi teknolojilerini üreterek sektörde yapılmamışları yaptıklarını dile getiren Erol, Bilet İptal Güvencesi, Blockchain alt yapısı üzerine inşa edilen ENCüzdan ve ENCoin, Akıllı Aktarma, Enuygun Hediye Kart gibi hizmetlerin bunlardan birkaç tanesi oluğunu aktardı.

 

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ