USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel haber-Şirket Haber

Enerya, Antalya'da 150 bin doğal gaz abone sayısına ulaştı

Enerya Antalya, Aydın, Denizli ve Erzincan'dan Sorumlu Bölge Direktörü Mehmet Akif Tulukcu, Enerya'nın Antalya'da...

Enerya, Antalya'da 150 bin doğal gaz abone sayısına ulaştı
23-03-2021 15:35
Google News

Enerya Antalya, Aydın, Denizli ve Erzincan'dan Sorumlu Bölge Direktörü Mehmet Akif Tulukcu, Enerya'nın Antalya'da 2010 yılında 734 doğal gaz olan abone sayısını, 10 yılda etkili şebeke yatırımlarıyla 150 bine çıkardıklarını bildirdi.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, Tulukçu, yıllık 4 milyar metreküp gaz hacmi ve 15 bin kilometreye varan doğal gaz şebekesiyle, Türkiye'de doğal gazı yaygınlaştırma çalışmalarının en önemli aktörlerinden biri olduklarını kaydetti.

Türkiye'nin en yaygın ikinci özel doğal gaz dağıtım şirketi olarak 10 şehirde yaklaşık 1,5 milyon aboneye hizmet götürdüklerine işaret eden Tulukcu, "Son üç yılda şebekemizi yüzde 36 büyüttük. Antalya, hizmet verdiğimiz önemli illerimizden biri. Tüm sektörleri etkileyen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle çalışmalarımız bir miktar yavaşlasa da yeni normalle birlikte hızlandık ve yatırımlarımızı aksatmadan sürdürdük." değerlendirmesinde bulundu.

Tulukcu, geçen yıl Kepez, Muratpaşa, Konyaaltı, Serik ve Döşemealtı'nda yeni yatırımlarla Antalya halkını doğal gaz konforuyla buluşturmaya devam ettiklerini aktardı.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ