USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

En iyi ses ve en iyi sessizlik Huawei FreeBuds 3i’de buluştu

- Müzik dinlerken Huawei FreeBuds 3i, 10 mm büyük dinamik sürücü ile optimum ses kalitesi sağlıyor

En iyi ses ve en iyi sessizlik Huawei FreeBuds 3i’de buluştu
08-07-2020 15:16
Google News

Huawei kısa bir süre önce Huawei FreeBuds 3 Gerçek Kablosuz Stereo kulaklık serisi, kullanıcılarına yapacakları işlerde detaylı ve kaliteli ses dinleme olanağı sunuyor.

Huawei'den yapılan açıklamaya göre, Huawei kısa bir süre önce Huawei FreeBuds 3 Gerçek Kablosuz Stereo kulaklık serisinin yeni bir üyesini tanıttı. Yeni bir işlevsellik düzeyi sunan FreeBuds 3i kulaklıklar, olağanüstü gürültü engelleme sunuyor.

- Sessizliğin içinde sesi yaşamak

Müzik dinlerken Huawei FreeBuds 3i, 10 mm büyük dinamik sürücü ile optimum ses kalitesi sağlıyor. 32db'ye kadar aktif gürültü engelleme ile birlikte kullanıcılar, bulundukları ortam ne kadar gürültülü olursa olsun, (metro, otobüs, tren istasyonu veya havaalanı gibi), sürükleyici bir müzik deneyiminin keyfini çıkarabiliyorlar.

Özellikle genç kullanıcılar için önemli olan mobil oyunlardaki en detaylı sesler bile Huawei FreeBuds 3i kolayca duyulabilecek. Kullanıcılara eğlenceli bir video izleme deneyimi sağlamak için Huawei’nin profesyonel mühendisleri ayrıca, diyalogların net bir şekilde seslendirilmesini sağlamak için farklı senaryolarda gürültü engelleme özelliğini iyileştirmek için bir optimizasyon algoritması geliştirdi.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ