USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel haber-Şirket Haber

Emlak Katılım'dan kentsel dönüşümde güven verici finansman çözümleri

Banka, can ve mal güvenliğini tehdit eden güçlendirmeye uygun yapıların güçlendirilmesine veya güçlendirmeye...

Emlak Katılım'dan kentsel dönüşümde güven verici finansman çözümleri
24-03-2021 14:57
Google News

Türkiye Emlak Katılım Bankası, kentsel dönüşüm ile riskli yapılarda veya riskli alanlarda ikamet eden kat maliklerinin daha sağlam ve modern binalarda oturmalarını sağlamak için yeni finansman çözümleri geliştirdi.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Emlak Katılım can ve mal güvenliğini tehdit eden, güçlendirmeye uygun yapıların güçlendirilmesine veya güçlendirmeye uygun olmayan yapıların yıkılıp yeniden yapılmasına yönelik finansman çözümlerini müşterilerinin hizmetine sundu.

Türkiye’nin deprem kuşağında olmasından dolayı riskli yapıların acil dönüşümünün hızlıca gerçekleşmesi için gereken desteği azami düzeyde sağlamaya çalışan Emlak Katılım, kentsel dönüşüme yönelik yeni finansman çözümleri sunuyor. Bankanın yeni finansman modelleri, vatandaş ve müteahhit arasında yaşanacak muhtemel anlaşmazlıkların önüne geçerek taraflara güven verecek çözümleri de içeriyor.

Emlak Katılım geliştirdiği kentsel dönüşüm finansmanı çözümleriyle, kat maliklerinin Kentsel Dönüşüm Finansman ihtiyaçlarının karşılanması ve tarafların hak ve menfaatlerinin korunması böylelikle de binanın yeniden güçlendirilmesinin veya inşasının güvenle tamamlanması hedefleniyor.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ