USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Eminevim, iş süreçleri yönetimini SAP ile dijitalleştirdi

Eminevim, hizmet kalitesini artırarak müşterilerinin ihtiyaç ve taleplerine daha hızlı yanıt verecek dijital dönüşümün adımlarını hızlandırdı

Eminevim, iş süreçleri yönetimini SAP ile dijitalleştirdi
08-12-2020 13:25
Google News

Türkiye'de araç ve konut pazarında faizsiz finansman modeli Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, iş yönetim süreçlerini yeni nesil ERP uygulaması SAP S/4HANA ile dijitale taşıdı.

Eminevim'den yapılan açıklamaya göre, iş yönetimi süreçlerinde standardizasyonu sağlayan, maliyetleri azaltarak sağlıklı performans takibini etkin hale getiren SAP S/4HANA ile şirket, global hedefler doğrultusunda daha verimli büyümeyi ve yenilikçi ihtiyaçları karşılamayı hedefliyor.

Eminevim, hizmet kalitesini artırarak müşterilerinin ihtiyaç ve taleplerine daha hızlı yanıt verecek dijital dönüşümün adımlarını hızlandırdı.

Bu kapsamda dijitalleşmenin getirdiği avantajları daha fazla kullanabilmek amacıyla 2019 yılında başlatılan büyük dönüşümün ilk adımı, yeni nesil ERP uygulaması SAP S/4HANA ile atıldı.

İş yönetimi süreçlerine yeni nesil teknolojileri entegre etmek, finansal süreçlerin yönetimi ve standardizasyonu sağlayarak kaynakların daha verimli şekilde yönetmek amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında şirketin iş süreçleri SAP S/4HANA ile dijitale taşındı.

Yapılan geçişle şirket, S/4HANA teknolojisinin sunduğu deneyimlerden ve çözümlerden yararlanarak hizmet kalitesini yenilikçi teknolojilerle artırmayı hedefliyor.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ