USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Eminevim'den ‘Hac Tasarruf Sandığı’

Faizsiz ev alma sisteminin kurucusu Eminevim, yıllardır başarı ile uyguladığı elbirliği sistemi içerisinde bu kez de "Hac Tasarruf Sandığı" oluşturdu. Sistemde zaman içerisinde oluşacak maliyet farklarını korumak için tüm ödemeler altın olarak ayarlandı.

Eminevim'den ‘Hac Tasarruf Sandığı’
19-04-2019 16:27
Google News

Faizsiz ev alma sisteminin mucidi Eminevim hac ibadeti yapmak isteyenlere hitap edecek önemli bir uygulamaya imza atıyor.

Mekke ve Medine, İslam'ın kalbinin attığı, İslam tarihinin en değerli şahsiyetlerinin bulunduğu şehirler. Müslümanların kalplerinde yaşattıkları, ziyaret edip hac ve umre ibadetlerini yerine getirdikleri kutsal toprakların her köşesi İslamiyet'in ilk dönemlerinden kalan hatıralar ve eserlerle dolu kutsal bölgeler. Sağlık ve servet yönünden haccetme imkânına sahip, müslümanlara farz olan haccın, vakit kaybetmeden yerine getirilmesi tavsiye edilir.

Faizsiz ev alma sisteminin kurucusu Eminevim, her müslümanın uhdesinde olan bu hayali de gerçekleştirmek için yeni bir organizasyon başlatıyor. İslam'ın beş temel esasından biri olan hac farizasını yerini getirmek isteyipte maddi imkanı oluşturamayanların yanında olan Eminevim; uygulayacağı kolay ödeme sistemleri ile dileyen herkese hacca gitme imkanı sağlayacağını duyurdu.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ