USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Emine Erdoğan'dan Kırgızistan ziyareti paylaşımı

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabındaki paylaşımında, Kırgızistan ziyaretine ilişkin görüntü ve fotoğraflara yer verdi.

Emine Erdoğan'dan Kırgızistan ziyareti paylaşımı
05-09-2018 00:02
Google News

ANKARA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kırgızistan ziyaretine ilişkin görüntü ve fotoğrafların yer aldığı kareleri, sosyal medya hesabından paylaştı.

Kırgızistan’dan güzel hatıralarla döndük. Tanrı Dağları eteklerindeki Kırçın Yaylası’nda göçebe yaşamının farklı yönlerine şahitlik ettik. Ülkemizin Kırgızistan’ın kalkınma çabalarına katkısı olan Dostluk Hastanesi’ni ziyaret ettik, kütüphane ve kültür merkezinin açılışını yaptık pic.twitter.com/f54FcCLOfz

— Emine Erdoğan (@EmineErdogan) 4 September 2018

Emine Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabında, eşi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik ettiği Kırgızistan ziyareti sırasında gittiği Kırçın Yaylası ve diğer ziyaretlerine ilişkin görüntü ve fotoğraflara yer verdi.

Emine Erdoğan paylaşımında, "Kırgızistan'dan güzel hatıralarla döndük. Tanrı Dağları eteklerindeki Kırçın Yaylası'nda göçebe yaşamın farklı yönlerine şahitlik ettik. Ülkemizin Kırgızistan'ın kalkınma çabalarına katkısı olan Dostluk Hastanesi'ni ziyaret ettik, kütüphane ve kültür merkezinin açılışını yaptık." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Duygu Yener

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ